Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Adventi kölyöknapok

Kategória:Fesztivál, családi nap
Korosztály:Ovis, Kisiskolás
Időpont:2017. december 17. 10:00
Ingyenes

Helyszín:Nemzeti Színház
Cím: 1095 Budapest
Bajor Gizi park 1.

Advent ünnepi vasárnapjain 10 órára várjuk vendégeinket. A kézműves foglalkozásokon sodaszép ünnepi díszeket készíthetnek kicsik és nagyok. Minden vasárnap más-más programmal hangolódunk az Ünnepre. 

A programok ingyenesek, saját nyomtatású jeggyel vagy regisztrációval látogathatóak.  Jegyet ezen a linken lehet foglalni, amennyiben nem tudtok jegyet nyomtatni, írjatok a kolyoknap@nemzetiszinhaz.hu e-mail címre. Ne feledjék a levélben megírni, hogy hányan érkeznek a programra.

December 17.

10:45 Nagyszínpad

Békéscsabai Napsugár Bábszínház: Napkeletre nézzetek!

Betlehemes játék

„Napkeletre nézzetek
Tépett lelkű emberek
Akit várva vártatok
Fönn a csillag, fönn ragyog.”

Angyalok, pásztorok és más természetes anyagból készült szereplők karácsonyi énekeket zengenek, tréfás párbeszédekben évődnek, úgy nyitják meg szemünket a látásra, fülünket a hallásra és hívnak bennünket, hogy ebben a nagy harsányságban, lármában meghalljuk karácsony igazi örömüzenetét.

Induljunk el mi is a Csillag irányába, és tiszta lélekkel érkezzünk meg a jászolbölcsőhöz, a boldog gyermekkori emlékekhez.

 

12:00 Nagyszínpad

Kákics Együttes: Zenés karácsonyi műsor

A koncert ideje alatt a kézművesasztaloknál is alkothatnak a gyermekek, egészen 13 óráig.

 

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Ezen a héten az advent mellett szó esik a madarakról és a titkokról. Sőt, a figyelmetekbe ajánlunk  egy olyan remek időtöltést, amire berozsdásodott tagjaitok lehet, hogy már csak egész halványan emlékeznek.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.