Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:


Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Amfiteátrumi mesék - A nagy magrabló

Kategória:Színház, bábszínház, cirkusz
Korosztály:Ovis, Kisiskolás
Időpont:2017. augusztus 29. 18:30
Ingyenes

Helyszín: Gazdagréti Közösségi Ház
Cím: 1118 Budapest
Törökugrató u. 9.

Várunk minden kicsit és nagyot szeretettel mini szabadtéri bábszínházunkba minden hónap utolsó keddjén a Portéka Színpad előadásában.

A főszereplő Alma és Körte elindulnak a Nagy Magrabló nyomába,aki ellopta az alma és körte magokat.Izgalmas kalandok után a gyerekek segítségével sikerül elfogni.A kisszínházi előadás érdekessége a meghökkentő óriásbábokkal való találkozás.

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

A végéhez közeledik a nyár és a vakáció, de ne siessünk annyira előre, mert számos klassz családi fesztivál kerül megrendezésre még a szünidő végéig. 

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.