Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Aprók tánca

Kategória:Zene, tánc
Korosztály:Bölcsis, Ovis, Kisiskolás
Időpont:2017. október 07. 16:00

Helyszín: Csokonai Művelődési Ház
Cím: 1153 Budapest
Eötvös utca 64-66.

Magyar táncház és játszóház gyermekeknek

Gyermekeknek szóló magyar táncház és játszóház programunkon 16 órától a Mező együttes várja a az apróságokat tánccal, énekkel, népi játékokkal és hangszerbemutatóval. A zenés vigalom után, 17 órától Szuvák Gabriella játszóházvezető színes papírokkal és ceruzákkal, ollókkal és ragasztóval mesés kézműveskedésre hívja az apróságokat.

Belépő: 400 Ft

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Ess eső, ess, holnap délig ess – de tényleg csak holnap délig, mert az előttünk álló hétvégére számos jobbnál-jobb kültéri és egyben ingyenes programot gyűjtöttünk nektek össze.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.