Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Arcadia Nosztalgia Játékkiállítás - kötetlen napijegy

Kategória:Kiállítás
Korosztály:Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2017. november 03. 16:00
Jegyvásárlás

Helyszín: Dürer Rendezvényház
Cím: 1146 Budapest
Ajtósi Dürer sor 19-21.

Arcadia Nosztalgia Játékkiállítás, 2017 november 3-5. Flippermúzeum pólóval + névre szóló Arcadia kitűzővel EZ A JEGY CSAK OKTÓBER 15-IG KAPHATÓ! A KIÁLLÍTÁS EGY TETSZŐLEGESEN KIVÁLASZTOTT NAPJÁN BEVÁLTHATÓ

Bármelyik nap felhasználható "Kötetlen` napijegy.

A jegyhez Flippermúzeum póló + névre szóló Arcadia hűtőmágnes VAGY kitűző jár, melyet a helyszínen vehet át. 

Érvényes: 2017. november 3. 18:00-tól 2017. november 5. 22:00 között bármelyik napra.

A legnagyobb játéktermi kiállítás, idén második alkalommal, csak 3 napig, Magyarország legnépszerűbb múzeuma*, a Flippermúzeum szervezésében! (*Tripadvisor.com). A tavalyi 200 után idén mintegy 250, korlátlanul kipróbálható játékgép a játéktermek aranykorából: köztük sok egyéb mellett olyan ritkaságok, mint az "És megint dühbe jövünk" című Bud Spencer- Terence Hill film ikonikus flippere, a Sound Stage!

 

A tavalyi siker után az Arcadiával célunk minden évben egy egyszeri és megismételhetetlen hétvégét kreálni, bemutatva azokat a játéktermi emlékeket, játékokat, amelyek varázslatot hoztak a 80-as, 90-es évekbe (vagy éppen az azt megelőző évtizedekbe).

 

A jegyhez egy klassz Flippermúzeum póló, valamint névre szóló Arcadia kitűző is jár! A póló méretét és a kitűzőre kerülő nevet legkésőbb október 15-ig várjuk email-ben az info@flippermuzeum.hu címre (később beérkező visszajelzések esetén sajnos nem tudjuk garantálni, hogy időben elkészülnek!) Mind a póló, mind a kitűző az Arcadia helyszínén, a rendezvény ideje alatt vehető át névre szólóan.

 

Akárcsak tavaly, a Dürer Rendezvényház idén is - ezúttal november 3-5. között - 3 napra valódi közösségi térré alakul majd át.

Ifjúsági jegyet minden 18 év alatti látogatónk válthat.

 

Az elővételes jegyár csak a 2017 augusztus 31-ig megváltott jegyekre érvényes!

 
Nyitvatartás: 
Péntek: 16.00-2.30 

Szombat: 9.00-2.30 

Vasárnap: 10.00-20.00  

A  rendezvényre való belépéshez az e-mailben kapott jegyét telefonján, vagy kinyomtatva kérjük, MINDENKÉPPEN hozza magával. Enélkül beengedni sajnos nem áll módunkban.

 

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Ismét egy csodás őszi hét, amikor jó szívvel ajánlunk nektek szabadtéri programokat, mert az előrejelzések szerint tökéletes időjárás várható az elkövetkező napokban.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.