Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Az erő tükrei - Múzeumpedagógiai foglalkozás az Ég és Föld között c. kiállításban

Kategória:Kézműves vagy múzeumi foglalkozás
Korosztály:Ovis, Kisiskolás
Időpont:2017. november 25. 15:00
Jegyvásárlás

Helyszín: Várkert Bazár
Cím: 1013 Budapest
Ybl Miklós tér 6.

Időtartam: 100-120 perc Ajánlott korosztály: 4+ A foglalkozás alatt családonként 1 kísérő felnőtt 500 Ft-os jeggyel megtekintheti az Ég és Föld között c.kiállítást.

Ahogy egy-egy arc és mozdulat is rengeteg mondd el egy képen, a természet ábrázolása is sok mesélni valót hordoz magában: a színek, formák, az évszakok megjelenítése, a növények, s a természet látható ereje mind hozzásegítenek minket ahhoz, hogy egy-egy történetet jobban értsünk. A megértés folyamatát most kibővítjük azzal, hogy Bibliai történetek tájait keressük meg, s alkotjuk újra őket a kiállítás anyagának segítségével. 

 

Foglalkozásvezető: Salgó Viktória (művészettörténész, múzeumpedagógus)

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Tudjátok, hogy november utolsó hétvégéje előtt állunk? Ezúttal világot járunk, meglessük a titokzatos novemberi erdőt, és közelebbről megismerkedünk Harry Potter csodanövényeivel.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.