Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:


Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Belvárosi Parádé 2017

Kategória:Egyéb
Korosztály:Ovis, Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2017. augusztus 24. 16:00
Ingyenes

Helyszín: Ötvenhatosok tere
Cím: 1146 Budapest

Eltelt egy újabb év és a lóerők szerelmesei pontosan tudják, hogy miért is volt érdemes kivárni az augusztus végét. A tavalyi sikereken felbuzdulva, idén is úgy döntöttünk, hogy elhozzuk nektek a város szívébe a FIA ETRC versenykamionjait, valamint a Blancpain Sprint Cup és Blancpain Sports Club lenyűgöző versenyautóit, hogy az augusztus 26-27-i Kamion EB és Fesztivál előtt testközelből is megcsodálhassátok őket! 


Mire számíthatsz ha ellátogatsz?

✔ Versenykamionok
✔ Blancpain versenyautók
✔ Augtogram Kiss Norbitól
✔ Idei Kamion EB és Fesztivál pólók
✔ Jegyvásárlási lehetőség a Kamion EB és Fesztiválra
✔ VIP Nyereményjáték 

Akinek menet közben sikerül a legjobb fotón megörökíteni a vonuló kamionokat és versenyautókat, az 2 db VIP belépőt nyert a 26-27-i versenyhétvégére! 

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

A végéhez közeledik a nyár és a vakáció, de ne siessünk annyira előre, mert számos klassz családi fesztivál kerül megrendezésre még a szünidő végéig. 

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.