Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Családi Délelőtt - Pipa vagy nem pipa?

Kategória:Kézműves vagy múzeumi foglalkozás
Korosztály:Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2017. október 28. 10:30

Helyszín: Ludwig Múzeum
Cím: 1095 Budapest
Komor Marcell utca 1.

Októberben a Családi Délelőttök a
Fluxus és barátai. Válogatás a Maria és Walter Schnepel Kulturális
Alapítvány és Gyűjtemény műtárgyaiból
 című kiállításhoz kapcsolódnak.

Látsz egy tárgyat - és tudod mi az: felismered, tudod a nevét, tudod mire használják. Nincs kérdés, ez ilyenkor egyértelmű. Ez a tárgy lehet egy igazi tárgy, lehet a fényképe, lehet a lerajzolt vagy lefestett változata - minden esetben fölismered.

De mi van akkor, ha valaki odaírja a tárgy elé, hogy ez nem az, ez nem az, amit Te látsz? Pedig tudod, hogy azt látod!

Most ezt a helyzetet fogjuk körbejárni és megkeresni a megoldásokat, hogy milyen módokon értelmezhetünk egy ilyen meghökkentő helyzetet.
A foglalkozás alatt a csendéletektől indulva eljutunk a `ready made`-ekig, tárgyegyüttest rendezünk be, tárgyakat cserélünk és megnézzük a jelentések változását, majd mindenki elkészíti René Magritte híres pipája kapcsán saját tárgyrengeteg-képét, és a végén kiderül, hogy a pipa pipa-e, vagy sem!

Kérjük, a gyerekek olyan ruhában jöjjenek, amiben kényelmesen tudnak alkotni, és nem sajnálják a szülők, ha az alkotás nyomai rajta maradnak!

A részvételi szándékot, kérjük, a programot megelőző napon 14.00 óráig jelezzék a dabifarkas.rita@ludwigmuseum.hu e-mail címen!
 
A foglalkozáson maximum 20 gyermeket tudunk fogadni. Ha elfelejtett regisztrálni, szombat reggel 10.00-10.30 között érdeklődjön a jegypénztárban (06 1 555 3454) a szabad helyekről.

Amíg a gyerekek alkotnak, szüleik tárlatvezetésen fedezhetik fel a 2. emeleti Fluxus és barátai. Válogatás a Maria és Walter Schnepel Kulturális Alapítvány és Gyűjtemény műtárgyaiból című kiállítást.

A Családi Délelőtt 10.30-kor kezdődik és három egységből áll. Mivel a foglalkozás részei összefüggnek és egymásra épülnek, kérjük a kedves érdeklődőket, hogy 10.30-ig érkezzenek meg.

A Családi Délelőttre érvényes programjegy ára 600 Ft/fő.

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Nagyon reméljük, hogy az októberi nyár kitart még a hosszú hétvégén is. Már az őszi szünetre gondolva ezen a héten az ajánlóban két nyereményjátékkal is megörvendeztetünk titeket, hogy a szünetben se untakozzatok!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.