Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Családi Délelőtt: Saját gyűjtemény?

Kategória:Kézműves vagy múzeumi foglalkozás
Korosztály:Ovis, Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2017. november 25. 10:30

Helyszín: Ludwig Múzeum
Cím: 1095 Budapest
Komor Marcell utca 1.

Novemberben a Családi Délelőttök aGazdálkodj okosan! A művészet és a gazdaság kapcsolatáról című új gyűjteményi kiállításhoz kapcsolódnak

Gyűjteni sokféleképpen lehet: úgy, mint egy múzeum, vagy mint egy magángyűjtő, vagy úgy, mint egy kisgyerek. Ha ellátogatsz a Ludwig Múzeumba akkor mindenképp láthatsz egy igazi kortárs művészeti gyűjteményt a 3. emeleti kiállítótérben. De most egy kisebb gyűjteményt fogunk megvizsgálni, a Milena Bujnowska Gyűjteményt, ami egy kislány gyűjteménye és eltér a múzeumokban található megszokott gyűjteményektől. A foglalkozás során megbeszéljük, hogy milyen különböző gyűjtemények vannak, a művészetben milyen műfajú műtárgyakat tudunk gyűjteni, megismerjük a Milena Bujnowska Gyűjtemény történetét és végül mi is elkészítjük saját gyűjteményünket a hozzátartozó műtárgyszállító dobozzal együtt

Kérjük, a gyerekek olyan ruhában jöjjenek, amiben kényelmesen tudnak alkotni, és nem sajnálják a szülők, ha az alkotás nyomai rajta maradnak!

A részvételi szándékot, kérjük, a programot megelőző napon 14.00 óráig jelezzék a dabifarkas.rita@ludwigmuseum.hu e-mail címen!

A foglalkozáson maximum 20 gyermeket tudunk fogadni. Ha elfelejtett regisztrálni, szombat reggel 10.00-10.30 között érdeklődjön a jegypénztárban (06 1 555 3454) a szabad helyekről.

Amíg a gyerekek alkotnak, szüleik tárlatvezetésen fedezhetik fel az 1. emeleti Gazdálkodj okosan! A művészet és a gazdaság kapcsolatáról című kiállítást.

A Családi Délelőtt 10.30-kor kezdődik és három egységből áll. Mivel a foglalkozás részei összefüggnek és egymásra épülnek, kérjük a kedves érdeklődőket, hogy 10.30-ig érkezzenek meg.

A Családi Délelőttre érvényes programjegy ára 600 Ft/fő.

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Tudjátok, hogy november utolsó hétvégéje előtt állunk? Ezúttal világot járunk, meglessük a titokzatos novemberi erdőt, és közelebbről megismerkedünk Harry Potter csodanövényeivel.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.