Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Családi társasjáték klub

Kategória:Egyéb
Korosztály:Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2017. szeptember 29. 18:00
Ingyenes

Helyszín: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház
Cím: 1138 Budapest
Dagály u. 15/a

Szeretnél sok érdekességet megtudni a kockajátékokról, a dobókocka történetéről? Különleges lehetőséget kínálunk! Pálffy László matematikus mutatja be a Kockajáték kiállításunk tárgyait, mely kiállítás jelentős részben az ő gyűjteményének különleges darabjaiból ad válogatást. Kiemelten a kockás játékokat hozzuk a klubba kipróbálni, de persze ott lesznek a szokásos kedvencek is. Ha jó idő lesz, a kertben kezdhetnek az érdeklődők a szabadtéri játékainkkal.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 300 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A belépés díjtalan!

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Ess eső, ess, holnap délig ess – de tényleg csak holnap délig, mert az előttünk álló hétvégére számos jobbnál-jobb kültéri és egyben ingyenes programot gyűjtöttünk nektek össze.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.