Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Damien és Fanny White - Varázsdobozok

Kategória:Színház, bábszínház, cirkusz
Korosztály:Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2017. november 24. 19:00
Jegyvásárlás

Helyszín: Bűvész Színház
Cím: 1115 Budapest
Bartók Béla út 98-102.

A titokzatos múlt és a modern kor trükkjei és illúziói kelnek életre, amikor a képzeletbeli padlásszobában rátalálunk a varázsdobozokra, amik bűvészkellékeket és varázslatos tárgyakat rejtenek.

Vajon kié voltak ezek az ereklyék és milyen történeteket mesélnek el nekünk? Tarts velünk és fedezzük fel a titkaikat együtt!

A Varázsdobozok a Bűvész Színház alapítóinak első közös, kétszemélyes műsora. A show egyik különlegessége, hogy a felhasznált kellékek között felbukkannak olyan antik gyűjtői darabok, amik a 19. század végéről, illetve a 20. század elejéről származnak. A történet, a látvány és a trükkök garantált és természetesen varázslatos kikapcsolódást ígérnek az egész család számára.

A műsor jellemzői:
7-8 éves kortól ajánlott.
A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Ismét egy csodás őszi hét, amikor jó szívvel ajánlunk nektek szabadtéri programokat, mert az előrejelzések szerint tökéletes időjárás várható az elkövetkező napokban.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.