Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:


Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kecskés rejtélyek és sajtkészítés

Kategória:Egyéb
Korosztály:Ovis, Kisiskolás
Időpont:2017. augusztus 18. 17:00

Helyszín: Kecskevilág
Cím: 2045 Törökbálint
Idamajor

Érdekel, hogy milyen varázslat kell, hogy a tejből sajt legyen? Gyere varázsoljunk együtt!

Közösen megbeszéljük honnan van a tej, abból mi mindent lehet készíteni, és aztán közösen sajtot is készítünk. Mikor végeztünk a sajtkészítéssel együtt megnézzük az állatokat és persze a bátrabbak kipróbálhatják azt is, hogy hogyan kell a kecskét megfejni, megbeszéljük miből van a kecske szarva és hogy miért nem hullatja el minden évben mint a szarvas, hogy mire kell neki négy gyomor és hogy miért van a lány kecskének is szarva. Az elkészített sajtodat természetesen hazaviheted. 

A végén pedig egy játékos kvíz kitöltésével tesztelheted, hogy mennyi mindent sikerült megjegyezni az elhangzottakból. Aki minden választ jól tud az egy kis jutalomra is számíthat. 


Mivel a maximum létszám 25 fő, ezért kérjük minél előbb jelentkezz e-mailben az info@kecskevilag.hu címen vagy telefonon a 06203908906 számon, írd meg hányan jöttök, és szólj a barátaidnak is!

A részvétel díja, mely magában foglalja az elkészített sajtot is 1500 Ft.

A programon való részvétel kb 4-5 éves kortól ajánlott, az iskolás korú gyerkőcök pedig már önállóan is el tudják készíteni a saját sajtjukat.

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

A végéhez közeledik a nyár és a vakáció, de ne siessünk annyira előre, mert számos klassz családi fesztivál kerül megrendezésre még a szünidő végéig. 

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.