Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Az 5 legolcsóbb strand Budapesten 2022

 

Az 5 legolcsóbb strand Budapesten 2022

A nyári szünet beköszöntével eljött az ideje, hogy idén is átnézzük a strandok árlistáit és kiszámoljuk, hol strandolhat legolcsóbban Budapesten egy 4 fős család.

A 2022-es listára felkerült top 5 legolcsóbb budapesti strandon egy 4 fős család 3030 Ft és 7500 Ft között strandolhat - akár hétvégén is. Most csak a budapesti strandok közül válogattunk, hisz sokaknak egyszerűbb, ha egy kis hűsölés kedvéért nem kell elhagyni a város határát. A listán találtok mind pesti, mind budai helyszíneket, így remélhetőleg mindenki megtalálja a hozzá legközelebb eső, nem túl drága strandot.



1. Újlak Strand

A tavalyi első helyezett megtartotta vezető helyét 2022-ben is 3030 Ft-os belépőjével, amely nem, nem egy személyre szól, hanem egy 4 fős családnak ennyi a strandolás ára akár hétköznap, akár hétvégén.  Ennyi pénzért természetesen nem egy csúszdás, élménymedencés csodát kapunk, de szerintünk egy teljesen korrekt, két medencés (egy 1 méter mély és egy gyerekpancsoló mellett) homokozós, strandröplabda pályás és nagy zöldterülettel rendelkező strandon pihenhettek a vakáció bármely napján Rákosmentén.





2. Bókay Strand

A 18. kerületi Bókay Strandon hétvégén és hétközben is ugyanazok az árak, így 2 gyermek és 2 felnőtt esetén 3950 Ft-os áron hűsölhettek itt. A strand infrastruktúrája családbarát és gyerekbarát. Fürdés és úszás mellett egy  karbantartott, homokos strandröplabda-pálya és egy játszótér is várja a vendégeket. Ha valaki megunta a napozást, vagy a gyermekeket szeretné a hűvösben pihentetni, azoknak a strand ősfái nyújtanak árnyékot.




3. Pünkösdfürdői Strand

2022-ben a Pünkösdfürdői Strand is felkerült a dobogóra a tavalyi negyedik helyről. Itt egy 4 fős két gyermekes család 5800 Ft-ot fizet a belépésért, amennyiben hétközben, és 6100 Ft-ot, amennyiben hétvégén szeretnének strandolni. 3 évnél kisebb gyerekeknek a belépés ingyenes. Érdemes tudni, hogy a fürdő területén található büfékben kizárólag feltöltőkártyával és bankkártyával lehet fizetni (készpénzzel történő fizetés nem lehetséges).




4. Joker Strand

Akár bölcsis, ovis, vagy iskolás gyerekünk van, a Joker Strand árai Budapesten sok éve verhetetlenek, bár idén egy áremelést követően lecsúsztak a dobogóról: egy kétgyermekes család 2022-ben 7000 Ft-ért tölthet itt el egy napot akár hétvégén, akár hétköznap. A kis tóstrand Soroksár és Dunaharaszti határán, de még Budapesten belül található az 51-es főút mentén. Tömegközlekedéssel nem túl könnyű a megközelítése, így inkább csak az autóval közlekedőknek ajánljuk. A homokos parton egy kis játszótér is található.




5. Sport 11 Strand

Az 5-ös toplistára a Sport 11 stradja is felfért. Itt a 33-as úszómedence mellett egy kellemes méretű élménymedence is szolgálja a strandolókat. Egy négyfős család 7500 forintért strandolhat akár hétköznap, akár hétvégén. A strand a Sport 11 Sportközpont része , így még az is lehet, hogy a látogatás alatt elcsábultok egy családi squash partira, vagy anya benevez egy spinning órára, amíg apa a gyerekekkel a vízben játszik.




Jó pancsolást 2022-ben is! Amennyiben összes budapesti strand árait szeretnétek átböngészni, a teljes listát ezen a linken találjátok.

2022. június 23.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!