Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Családi csillaghullás-néző

 

Családi csillaghullás-néző

Nincs ovi, nincs suli, nem kell korán kelni, így érdemes egy este kézenfogni a gyerekeket és megmutatni nekik az augusztusi csillagos égbolt csodáit.

De mégis, merre induljatok? Ehhez gyűjtöttünk össze néhány ötletet.

Az Erzsébet-kilátó augusztusban szombatonként hosszabb nyitvatartással, egészen hajnali 1-ig várja a vendégeket. A könnyebb megközelítés érdekében a Normafa parkolótól elektromos kisbusz is közlekedik ezeken a napokon a kilátóhoz 20:00-00:02-ig. Persze egy családi fejlámpás éjszakai túra sem kutya...

Szintén a Normafa környékén, a Csillebérci Szabadtéri Színpadon rendezik meg a Hullócsillagok Éjszakáját augusztus 12-én este fél 9-től. Az estét koncertek is színesítik. Belépőjegyet 300 Ft-os áron tudtok igényelni.

Az óbudai Polaris Csillagvizsgálóban is lesz Perseida-est augusztus 12-én este 9 és éjfél között. Az eseményt csak derült idő esetén tartják meg és előzetes jelentkezés is szükséges.

A Sas-hegyi Látogatóközpont is szervez csillaghullás-túrát, méghozzá augusztus 11-én, pénteken. Gyülekezés 19:30-kor a látogatóközpontban. Itt is előzetes bejelentkezlst kérnek.

Ha a Balaton északi partján jártok, akkor a bajkonybéli Pannon Csillagdába érdemes ellátogatni, ha esetleg a déli parton töltitek a vakációt, akkor pedig irány a Zselici Csillagpark.

2017. 08. 09. 

vissza