Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Fényvillamos, Mikulástroli

 

Fényvillamos, Mikulástroli

Ünnepi járatajánló menetrenddel.

A Fényvillamos 2016. december 5. és 2016. január 6. között közlekedik hétfőtől csütörtökig a 2-es, péntekenként a 19-es, szombaton és vasárnap pedig még hat különböző villamos vonalán. December 24-én és 31-én a Fényvillamos nem közlekedik. Menetrend ezen a linken.

Idén is elindul a tavaly már nagy sikert aratott Mikulástroli. Az egyik legújabb, környezetkímélő és akadálymentes Solaris–Škoda trolibusz a karácsonyt megelőző ünnepi időszakban Budapest útjait járja. A busz különlegessége a díszítésen kívül, hogy itt is leadhatók a Mikulásgyárba szánt ajándékok, adományok, játékok. Ezeket a BKK eljuttatja a Mikulásgyár manóinak, akik elviszik azokat a hátrányos helyzetű családoknak. A Mikulástroli 2015. december 2. és 23. között, a város 6 különböző trolibusz vonalán, hétköznap 17 és 20 óra között, hétvégén 10 és 20 óra között, menetrend szerint közlekedik. Menetrend ezen a linken.

A járművek normál díjszabás mellett vehetők igénybe.

vissza