Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Idén is Diótörő-fesztivál az Operánál

 

Idén is Diótörő-fesztivál az Operánál

Az Operaház előtti kis házikókba ismét beköltöznek az elmúlt év népszerű standjai.

Nívós kiadványaival és más ajándéktárgyaival települ ki az OperaShop, az OperaCafé forró italokkal és karácsonyi süteményekkel várja az erre járókat, míg az OperaFleur egyedi mézeskalácsokkal, adventi díszekkel és kézműves termékekkel készül az ünnepekre, de a kürtőskalács és sült gesztenye illata is bejárja majd az Operaház előtti teret. 

December 23-ig esténként, A diótörő-előadások előtt fél órával iskolai, egyetemi és más amatőr kórusok járulnak hozzá énekükkel az ünnepi hangulathoz a Dalszínház utcai szfinx „A’capella” teraszán, miközben A diótörő szereplőit megformáló statiszták járják az Andrássy úti forgatagot, akik mindig kaphatók egy közös fénykép elkészítésére. Ugyancsak az alkalomhoz illő fotótémával szolgál a karácsonyfa és a mellette felállított, ember nagyságú Diótörő-bábu, illetve az Andrássy úton ilyenkor már megszokott négy zenélő installáció, amely a Csajkovszkij-balett főszereplőinek figuráit foglalja átlátszó fülkébe.

Szöveg és kép forrása: a Magyar Állami Operaház honlapja

vissza