Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Igazi hősöket keres a Tomi!

 

Igazi hősöket keres a Tomi!

Rajzpályázat értékes nyereményekért

Léteznek még példaképek manapság? Kíváncsi arra, hogy az Ön gyermeke kire néz fel? Derítse ki: Kérje meg, hogy rajzolja le a Tomi rajzversenyen és nyerjen értékes nyereményeket gyermekének és osztályának!

Példaképre mindig szükség van, de kire nézhet fel egy mai gyermek? Az Egri csillagok hős várvédőjére, Dobó Istvánra, esetleg az édesanyjára, aki minden nap tiszta ruhát varázsol a szekrénybe? Ezeket a magyar hősöket keltené életre a Tomi, melynek legújabb nyereményjátékára igazi példaképekről készült rajzokat várnak!

A pályázóknak a következőt kell tenniük:

  • Készítsenek egy A4 méretű alkotást példaképükről, tetszőleges technikával!
  • Töltsék fel az alkotást az alábbi weboldalra (www.tomirajzverseny.hu) legkésőbb 2017. október 29-ig! (Egy pályázó több alkotást is feltölthet!)
  • Nyerjék meg maguknak, vagy osztályuknak az értékes ajándékok egyikét!

Korcsoportonként a nyertes pályázók 50, illetve 25 ezer forintos REGIO Játék vásárlási utalványt vehetnek át, valamint 100.000 forint értékű kalandpark belépőt is elnyerhetnek az osztályuknak. A legtöbb pályaművet beküldő iskola pedig 100.000 forintos sportszer utalványt nyerhet, melyet a Decathlon sportszaküzletben vásárolhat le!

További részleteket a Tomirajzverseny.hu oldalon olvashatnak!

vissza