Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Így közlekedünk együtt kicsik és nagyok, biztonságban!

 

Így közlekedünk együtt kicsik és nagyok, biztonságban!

Rajzpályázat értékes nyereményekért

A KöBE a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a biztonságos közlekedés ügyében is fontos szerepet vállal. Éppen ezért idén is meghirdeti közlekedésbiztonsági rajzpályázatát az óvodások és a kisiskolások számára.

A legszebb, legkreatívabb rajzok tulajdonosai kerékpárral, illetve értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokkal gazdagodhatnak.

Pályázati szabályok

  • Ha ősszel már legalább óvodába mész, de legfeljebb 4. osztályos leszel, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: óvodások, illetve alsó tagozatos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, osztályodat/csoportodat, postai és e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád nevét és a suli címét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatóak a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.
  • Beküldési határidő:  A rajzokat 2017. október 2.-ig várjuk a KÖBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2017. október 7-15. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el.

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet, társasjátékot és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek. Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát is!

Bővebb információ:

Baranyai Eszter
kommunikációs vezető
KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
e-mail: baranyaie@kobe.hu

vissza