Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kánikulai mentőötletek a hétre

 

Kánikulai mentőötletek a hétre

Vizes összeállításainkat most egy helyen is megtalálhatjátok

"Jaj úgy élvezem én a strandot, Ottan annyira szép és jó, Annyi vicceset látok, hallok, És még Bambi is kapható"

Ki ne emlékezne erre a vidám dalra és mi mást javasolhatnánk, mint menjetek strandra ebben a nagy melegben! Több összeállítást is készítettünk az utóbbi időben vizes témában, olvassátok, használjátok szeretettel!


Nyári vízi kaland csúszdákkal

Ha szeretitek a vízi csúszdákat, és van néhány szabad napotok, hétvégétek a nyáron, akkor ajánljuk figyelmetekbe a következő lehetőségeket. Ha lúd, legyen kövér, gondoltuk, és olyan helyek közül válogattunk, ahol legalább 10 van belőlük.


5 fürdőtó Kelet-Magyarországon

Bár kétség kívül sokunk számára gyerekkorunktól kezdve kultikus hely, de határozottan van élet a Balatonon kívül is. Ajánlónkban 5 fürdőtavat mutatunk be a Dunától keletre eső országrészben. Családos programajánlóként természetesen az izgalmas helyszínek mellett a kiváló vízminősítés is elsődleges szempont volt a válogatás során.


Az 5 legolcsóbb budapesti strand

Hasznos lehet legolcsóbb budapesti strandokat bemutató összeállításunk. Tudjuk, hogy ahány ház, annyiféle család, de valami alapján dönteni kellett, így egy 4 fős családot vettünk alapul és kiszámoltuk, hogy mennyit kell fizetniük, ha egy bölcsis és egy ovis gyerekük van, illetve ha mindkét gyerek már ovis vagy iskolás.


10+1 szuper tófürdő Budapest környékén

Ha már unjátok a városi strandokat, kerekedjetek fel, és irány a tófürdő! Itt a természet lágy ölén gyakran kevesebbet kell fizetnetek a belépőért, viszont azt vegyétek számításba, hogy egyes helyek csak autóval közelíthetőek meg könnyen. Segítségként Volánbusz menetrendet is belinkeltük nektek, ahol erre lehetőség van.


Mit csináljunk a Balatonnál esős időben?

A balatoni nyaralás jó időben, sok napsütéssel, kellemesen meleg vízhőmérséklettel az igazi. Persze beüthet esős idő is, amikor a szálláshelyen előkerülnek a társasok, kártyák, manapság valószínűleg a kütyük is. Ha ezeken a napokon is szeretnétek legalább egy-két órára kiszabadulni a négy fal közül, jó hasznát veszitek majd ajánlónknak, melyben Balaton-környéki „esőálló” ötletekkel szolgálunk. Arról nem is beszélve, hogy az "esős" ötletek akár kánikulában is jól jöhetnek.


Kellemes nyarat, sok pihenést, kikapcsolódást kívánunk az egész családnak!

Szélforgó

2017.07.17.

vissza