Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kisvasutas programok júliusban

 

Kisvasutas programok júliusban

Kicsinek és nagyobbaknak is ajánljuk!

Összeszedtük nektek az idei nyár legjobb kisvasutas programjait. A zöld linkekre kattintva tudhattok meg még több információt az adott eseményről.

Telihold túra Almamelléken – július 9.

2017. július 9-én a túra során lehetőség nyílik a csillagos égbolt, az állatövi jegyek távcsővel történő megfigyelésére Európa egyik legkisebb fényszennyezettségű területén. Éjszakai szakvezetés csillagász segítségével.

Ártérleső Kenutúra Gemencen – július 9.

A túra a Rezéti-Dunán, rétisasok, barna kányák, hódok, kócsagok és szürke gémek birodalmán vezet keresztül. Nyárilegelőtől a Senki-szigetig eveztek majd, nyugodt, szemlélődésre alkalmas tempóban. A képzett túravezetők közreműködésével kevésbé gyakorlott, vagy kezdő vízitúrázókra is emlékezetes élmények várnak.


Zsuzsi csillagles – július 14.

A járat 19 órakor indul Debrecenből Hármashegyaljára, ahol szakoktató segítségével csodálhatjátok meg az égboltot a fényszennyeződéstől mentes környezetben. Visszaindulás 22:30-kor.

Hortobágy-halastavi Kisvasút napja – július 15.

A 2017. július 15-én Hortobágy-Halastón megrendezett Kisvonat napja egyben a vasút fennállásának 10. évfordulója is. A programon résztvevők kedvezményes árakon vehetik igénybe a kisvonatot, illetve érvényes kisvonatjegy felmutatásával a gyermekek ingyen kapnak arcfestést és csillámtetoválást, vagy egy kedves lufi figurát, kívánság szerint.

Éjszakai túra és kisvasutazás Kaszón – július 15.

A KASZÓ Zrt. által üzemeltetett Kaszói Állami Erdei Vasút éjszakai kisvasutazásra és túrára hívja az érdeklődőket. Indulás Kaszóról este 9-kor.

Kisvasúti Nap a Kemencei Erdei Múzeumvasúton – július 22.

Az elmúlt években megszokottak szerint július utolsó előtti hétvégéjén ismét megrendezik a Kemencei Erdei Múzeumvasút kisvasúti napját. A programok közt járműbemutató, szőrös dízel és modellbemutató és jazz koncert is megtalálható.

Különvonat Mahócára – július 22.

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. 2017. július 22-én szombaton ismét különvonatot indít Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által amúgy nem járt szárnyvonalára. Az utasonak egyéni kikapcsolódási lehetőségekkel is szolgálnak Andókút és Mahóca környékén.

Jó vonatozást kíván a Szélforgó!

2017.07.04.

vissza