Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

November 13-án nyit a Mikulásház

 

November 13-án nyit a Mikulásház

Nagykarácsonyban idén is találkozhattok a Mikulással és emellett remek programok is várnak.

Bár még az őszi szünet sem keződött el, de sokan már biztosan izgatottan várják a téli ünnepeket. Jó hírrel tudunk szolgálni, hiszen még decemberig sem kell várni, mert november közepén megnyitja kapuit a felújított nagykarácsonyi Mikulásház.

A megnyitón a gyerekek nem csak a nagyszakállúval találozhatnak, de ott lesz a 100 Folk Celsius is. November 19-én 1 órától Nagy Bandó András Mutassunk szamárfület! című verses-mesés előadása kerül műsorra, november 20-án 3 órakor pedig Bíró Eszter vár mindenkit Állati Zenés ABC koncertjével.

A műsoros előadások mellett sok más érdekesség is várja a gyerekeket. Az udvar hátsó részében játszadoznak a Szánhúzó Szarvasok,  és a Csillagjáró Szán is itt található.

Mikulás a dolgozószobájában várja a gyerekeket, hogy megbeszéljétek, mi is történt az elmúlt egy évben! (A torlódások elkerülése végett érdemes vele előzetesen egyeztetni a mikulasfalva.mikulas@gmail.com email címen. Igen, ő is halad a korral:-)

Nagykarácsonyban ezek mellett is számos apró és nagyobb csodahelyszín vár: ellátogathattok a manók kedvenc helyére, a játékok birodalmába a Játszóházba és az Ugráldába, de felülhettek a kisvonatra is.

Meglátogathatjátok a Szeretetpostát, ahova minden évben sok ezer levél érkezik. Innen ti is küldhettek levelet! 

Mikulásfalva, azaz Nagykarácsony megközeltíhető tömegközlekedéssel Budapestről vagy Dunaújvárosból vonattal illetve busszal. Autóval az M6-oson Dunaújvárosig kell autózni, majd a 70-es kijáraton az autópályát elhagyva Nagyvenyim és Mezőfalva érintésével közélíthető meg leggyorsabban.

Naprakész információkat Mikulásfalva Facebook oldalán találtok.

vissza