Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Múzeumok éjszakája 2017

Szélforgó TOP 5, ezt ajánljuk mi!

A közel ötven gyerekprogrammal is készülő intézmény közül most 5 izgalmas helyet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani! A programok nevére kattintva juttok el a részletes leírásokhoz.


Mesés éjszaka a Mesemúzeumban

A Mesemúzeum programjai 4 órakor kezdődnek, amikor is lehetőségetek nyílik belevágni a Mesehősök 7 próbájába vagy végigjárni a tabáni kalandpályát a Kompánia Színházi Társulattal. 5 órától képzőművészeti műhellyel várnak, fél 6-tól pedig a csodálatos Szabó T. Annával faraghattok verseket. Az este 7-től kezdődő improvizációs színházi előadáson akár a te történetedet is viszontláthatod a színpadon. Az estét interaktív családi koncert zárja.

 

Hűsítő vizes programok Magyar Természettudományi Múzeumban

A Természettudományi Múzeumba már délelőtt 10 órától várják programokkal a közönséget. A kerti pocsolyapartin az érdeklődők a vizek lakóival ismerkedhetnek meg. A kisebbek békakereső versenyen keresgethetik a koronás főket. Este felfedezőútra hívják a kalandra vágyókat, izgalmas előadásokra a tudásra szomjazókat. Kitaibel Pál nyomdokain szó lesz ásványvizekről, botanikáról, állatokkal kapcsolatos felfedezésekről, sőt még vegyészkedhettek is egy kicsit.


Varázslatos éjszaka az Aquincumi Múzeumban

A családoknak jól kezdődik a délután Aquincumban, hiszen a MintaPinty zenekar koncertjével melegíthetnek be szülők és gyerekek az esti programokra. Mert lesz itt interakítv túra a romkertben, amelynek során az átoktáblát kell megtalálni, amely megszünteti a sötét varázslatot, készíthettek bajelhárító amulettet, jósoltathattok a Keltával, sőt még varászfőzetet is kóstolhattok. A kisebbek állati csontkirakó játék is várja.Szentivánéji álom a Vajdahunyadvárban

A nagyszabású szenitvánéji mulatság programjai 16 órakor kezdődnek. Annyi esemény vár itt rátok, hogy valószínűleg akár az egész éjszakát el tudjátok itt tölteni egy perc untakozás nélkül. Egy kis ízelítő címszavakban: álomerdő, toronytúrák, koncertek, tűzugrás, szubjektív tárlatvezetés ismert színészekkel, Szentivánéj, vagy amit akartok! - múzeumbejáró felfedező játék, éjszakai kiállításlátogatás, gyűjteménylátogatások, ismeretterjesztő előadások, középkori vásári forgatag és játszóház. Meggyőző?

 

Rendőrmúzeum – ahol ma a kisgyerekek minden álma valóra válik

A Rendőrmúzeumba 16:00 óra és éjfél között várják a látogatókat. Kisebb gyerekekkel nagyon ajánljuk ezt a helyszínt, mert szinte csupa olyan programmal készülnek, amelyek ennek a korosztálynak a kedvencei. Lehet utazni rendőrautóval, lesz kutyás bemutató, motorszimulátor, védőfelszerelések bemutatása. S amíg a gyerekek szájtátva ámulnak, a szülők részt vehetnek grafológiai elemzésen vagy kipróbálhatjták az alkoholszondát. (A konyakos meggyet ne felejtsétek otthon!)

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!