Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Nyári családi programajánlók

A Szélforgó segítségével remek élményekkel ajándékozhatod meg gyermekedet, vagy akár az egész családot! Tégy egy próbát velünk! 

A Szélforgó egy olyan komplex gyerekprogram-ajánló weboldal, ahol egyrészt budapesti és Budapest környéki családi programokat mutatunk be kereshető formában, másrészt különböző gyerekprogram helyszíneket is összegyűjtöttünk. Folyamatosan frissülő és az egyik legnagyobb gyerekprogram választékkal várunk! Az oldal különlegessége, hogy akár azonnal jegy is vásárolható az adott programra. Mindemellett figyelünk arra, hogy sok ingyenes program is szerepeljenek kínálatunkban.

Ha konkrét elképzelésed van a program időpontját, típusát illetően, egyből beindíthatod a gyerekprogram-keresőt, ahol több szempont alapján kereshetsz a több mint ezer program közül.

Ha inkább csak nézelődsz, az a több száz gyerekprogram helyszín között böngészhetsz, hátha így támad egy jó ötleted. Aki pedig szeretné a szerencsére bízni a program választását, az „megfújhatja” az ötletforgót is, hátha a véletlenszerűen kipörgetett helyszín lesz a nyerő.

A folyamatosan frissülő adatbázis mellett, minden héten egy extra programajánlóval is készülünk neked, melybe az adott ünnep vagy időjárás szerint válogatjuk be a legérdekesebb családi programokat. 

Iratkozz fel hírlevelünkre és a családi programok szervezéséhez mindig friss ötletekkel látunk el! Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!


És ha ez mind nem elég...

Készítettünk nektek 3 színes összeállítás is az élményekkel teli nyári szünetért. Ha még nem találkoztatok vele, akkor itt az alkalom, hogy beleolvassatok!

1. Szélforgó TOP 14 családi program a nyárra!

Készítettünk nektek egy extra helyszínválogatást: összegyűjtöttünk 14 családi attrakciót Magyarország 7 régiójából!

Bárhova is vigyen utatok ezen a nyáron Magyarországon, mindenhol találhattok vonzó családi programlehetőségeket. Akár egy egész hétre, akár egy hosszú hétvégére kerestek úti célt, ajánlónk segítségével rálelhettek a számotokra leginkább testhez illő lehetőségre. 

Részletek: http://www.gyerekprogramajanlo.hu/top-14-csaladi-program-a-nyarra/


2. Nyári vízi kaland sok-sok csúszdával!

Válogatásunkban 5 fürdő szerepel a a szélrózsa minden irányából, de csak olyanok, amelyek legalább 10 csúszdával rendelkeznek.

Ha szeretitek a vízi csúszdákat, és még van néhány szabad napotok, hétvégétek a nyáron, akkor ajánljuk figyelmetekbe a következő lehetőségeket. Ha lúd, legyen kövér, gondoltuk, és olyan helyek közül válogattunk, ahol legalább 10 van belőlük.

Részletek: http://www.gyerekprogramajanlo.hu/nyari-vizi-kaland-csuszdakkal/


3. Egy szuper otthoni vakáció receptje!

Összeállításunkat a "staycation" kifejezés ihlette. Az angolszász világban “staycation” néven ismert intézmény a “stay” (maradni) és a „vacation” (szünidő) szavak összetételéből született. A lényege, hogy a család otthon vagy pár kilométeres körzetben tölti a vakációt. Ha tehát idén nyáron valamilyen okból nem tudtok, vagy nem is akartok elutazni, ötleteink segítségével otthon is szórakoztató programokat szervezhettek az egész hétre, vagy akár csak pár napra.

Részletek: http://www.gyerekprogramajanlo.hu/egy-szuper-otthoni-vakacio-receptje/


4. Tudjuk, hol nem jártatok tavaly nyáron...

Mivel még mindig van néhány hét a nyári szünetből, gondoltuk figyelmetekbe ajánlunk néhány olyan helyet, amelyek idén nyitottak.

Akár kisebb, akár nagyobb gyerekeitek vannak, biztos találtok köztük olyat, ahova érdemes a családdal ellátogatnotok - akár a nyári szünet elmúltával is. Vár benneteket Tata, Miskolctapolca vagy Balatonfüred...

Részletek: http://www.gyerekprogramajanlo.hu/3-vadiuj-csaladi-programhelyszin/

 


Gyerekprogramokban bővelkedő, gyerekkacajokban gazdag hetet kívánunk nektek! Ne feledjétek, a gyerekprogram-keresőt használva, személyre szabott programokat találtok!

A további érdekes, izgalmas, friss, családi programokat, sőt nyereményjátékainkat keressétek Facebook oldalunkon!

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!