Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Programok a nyári szünetre

Az alábbi összeállításokat annak érdekében készítettük, hogy a nyári szünetben minél érdekesebb, színesebb, tartalmasabb programokat szervezhessetek a gyerekeknek. Van köztük vizes, csúszdás, strandos ajánlat, de gondoltunk a játszóterek, kisvasutak kedvelőire is, sőt egyéb különleges ajánlatokat is találtok összeállításaink között.

A zölddel kiemelt programötletre kattintva juthattok el az adott részletes ajánlóhoz.


Egy nap a városban - 5+1 ingyenes szünidei ötlet Budapesten

Ha hó vége van, vagy kiköltekeztétek magatokat a nyaralásnál vagy egyszerűen csak nem akartok már megint ezreket otthagyni egy néhány órás programért, de a helyi játszótér is kezd monotonná válni, vegyétek a nyakatokba a várost, és próbáljátok ki ajánlatainkat. Akár többet egy nap, akár beosztva heti egy-két alkalommal.


5 ingyenes programsorozat a nyári szünetre

A tavalyihoz hasonlóan, idén is több helyszínen szerveznek a fővárosban ingyenes koncerteket, bábelőadásokat, kézműves foglalkozásokat, filmvetítéseket. Ezekből válogattunk most egy csokorra valót, válogassatok kedvetekre belőle!


10+1 mezítlábas ösvény Magyarországon

Sebastien Kneipp gyógyászati módszerének részét képezi a mezítlábas séta is, az úgynevezett mezítlábas ösvényeken. A sétaösvényeket tobozok, kövek, tőzeg, kavicsok és egyéb természetes anyagok borítják, helyenként pocsolyákon vagy saras részeken is vezet az út. Cikkünkben 11 magyarországi helyet gyűjtöttünk össze, ahol a nyári vakáció alatt ti is kipróbálhatjátok ezt a nem mindennapi mókát.


Nyári vízi kaland csúszdákkal

Ha szeretitek a vízi csúszdákat, és van néhány szabad napotok, hétvégétek a nyáron, akkor ajánljuk figyelmetekbe a következő lehetőségeket. Ha lúd, legyen kövér, gondoltuk, és olyan helyek közül válogattunk, ahol legalább 10 van belőlük.


5 fürdőtó Kelet-Magyarországon

Bár kétség kívül sokunk számára gyerekkorunktól kezdve kultikus hely, de határozottan van élet a Balatonon kívül is. Ajánlónkban 5 fürdőtavat mutatunk be a Dunától keletre eső országrészben. Családos programajánlóként természetesen az izgalmas helyszínek mellett a kiváló vízminősítés is elsődleges szempont volt a válogatás során.


Az 5 legolcsóbb budapesti strand

Hasznos lehet legolcsóbb budapesti strandokat bemutató összeállításunk. Tudjuk, hogy ahány ház, annyiféle család, de valami alapján dönteni kellett, így egy 4 fős családot vettünk alapul és kiszámoltuk, hogy mennyit kell fizetniük, ha egy bölcsis és egy ovis gyerekük van, illetve ha mindkét gyerek már ovis vagy iskolás.


Mit csináljunk a Balatonnál esős időben?

A balatoni nyaralás jó időben, sok napsütéssel, kellemesen meleg vízhőmérséklettel az igazi. Persze beüthet esős idő is, amikor a szálláshelyen előkerülnek a társasok, kártyák, manapság valószínűleg a kütyük is. Ha ezeken a napokon is szeretnétek legalább egy-két órára kiszabadulni a négy fal közül, jó hasznát veszitek majd ajánlónknak, melyben Balaton-környéki „esőálló” ötletekkel szolgálunk.


Dinó parkok határon innen és túl

A dinók számos család mindennapjainak részesei, szinte nincs olyan kisgyerek, aki előbb vagy utóbb ne esne túl a dinoszauruszos korszakon. Ha nálatok is lakik dinórajongó, akkor jó hasznát veszitek majd összeállításunknak, amelyben hazánk és a környező országok dinó parkjait gyűjtöttük össze.


3 izgalmas budapesti játszótér

Különleges, egyedi tervezésű, igényes kialakítású, esztétikus játszóterek ajánlónkban, amelyek bizonyára különleges élményeket nyújtanak a lurkóknak. A Rumini az I. kerületi Mária téren, a Margaréta a XII. kerületi polgármesteri hivatal mögött, a Cerka-firka pedig a Gellért-hegyen található.


Magyarország legvadregényesebb kisvasútjai

Ma már népszerű turista célpontok az ország különböző kisvasútjai, melyek eredetileg faszállításra épültek. Ezt a funkciójukat a legtöbben már elveszítették, a sínpárok viszont olyan gyönyörű helyeken futnak, hogy a kirándulók nagy örömére személyszállításra tértek át. Bemutatunk öt kevésbé ismert, ám gyönyörű vidéken kanyargó kisvasutat.


Családi programokban gazdag, mosolygós, feltöltődős nyarat kívánunk nektek! Kövessetek minket a Facebook-on is, ahol mindig friss ajánlatokat, sőt nyereményjátékokat találhattok!

Szélforgó

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!