Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Hotel Karos Spa, Zalakaros

2017.01.08.

Hotel Karos Spa, Zalakaros

8749 Zalakaros,

Alma utca 1.

Web: https://karos-spa.hu/

Telefon:
+36 93 542 550
E-mail: sales@karos-spa.hu

Hatalmas zöld park veszi körül a szálloda 2 épületét. Az 5 belső és 2 szezonális külső medence között mindenki megtalálja, ahol a leginkább ellazulhat, ugyanígy a szaunapark 5 különböző szaunája, gőzkamrája és jégbarlangja is számos lehetőséget kínál.

Miért jó babákkal?

A babaúszás, babaszínház mellett az apartszobáik közül 10 szoba eleve babafelszereléssel ellátott, de kérésre bármely szobatípusba bekészítik a komplett babafelszerelést: babaágy ágyneművel, fürdetőkád, pelenkázó, cumisüveg melegítő, szagsemlegesítő szemetes, bili, WC szűkítő, játszószőnyeg, pihenőszék.

Miért jó kisgyerekkel?

A szálloda nagy figyelmet fordít a gyermekek, kamaszok és a családok teljes körű kiszolgálására. Szakképzett óvónők és játszószoba, játszótér, X-box Kinect, manóbüfé, bábszínház, gyermekmedencék egész évben várják a piciket kreatív játékokkal és foglalkozásokkal, ingyenes gyerekfelügyelettel. A nagyobbak ping-pongozhatnak vagy csócsózhatnak, sőt nyáron és ünnepnapokon sok érdekesnél érdekesebb programmal várják őket. A Karos Spa kedvenc kabalafigurája Leveli Béla, akivel minidiszkózhatnak a gyerekek.

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Tudjátok, hogy november utolsó hétvégéje előtt állunk? Ezúttal világot járunk, meglessük a titokzatos novemberi erdőt, és közelebbről megismerkedünk Harry Potter csodanövényeivel.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.