Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Velence Resort & Spa****superior

2017.10.11.

Velence Resort & Spa****superior

2481 Velence

Béke u.

Web:  http://www.velencespa.com/kezdolap/

Telefon:
+36 22 589 900
E-mail: reservation@velencespa.com

Családbarát szálloda a Velencei-tó partján, Budapest szomszédságában. Nemcsak különféle medencékkel és változatos wellnessezési lehetőséggel rendelkezik, hanem saját tóparti stranddal és szórakoztató animátorokkal.

Miért jó babákkal? Baba- és gyermekbarát felszereléseket biztosítanak, gyerekfelügyelet igény szerint, Ringató foglalkozások, bébi pancsoló a legkisebbek számára.

Miért jó kisgyerekkel? Kreatív játszóház és egy 3 szintes kalandos játszóház, hetente megújuló tematikával gyermek animációs- és kulturális programok életnagyságú kabala figurákkal, élményelemekkel felszerelt gyermekmedencék, gyermekmenü biztosítják a gyermekkel érkező családok kikapcsolódását.

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Nagyon reméljük, hogy az októberi nyár kitart még a hosszú hétvégén is. Már az őszi szünetre gondolva ezen a héten az ajánlóban két nyereményjátékkal is megörvendeztetünk titeket, hogy a szünetben se untakozzatok!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.