Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 ingyenes programsorozat a nyári szünetre

A tavalyihoz hasonlóan, idén is több helyszínen szerveznek a fővárosban ingyenes koncerteket, bábelőadásokat, kézműves foglalkozásokat, filmvetítéseket. Ezekből válogattunk most egy csokorra valót.

Mozi Nyár a Tranzit Art Café-ban

A Bukarest utcai volt buszpályaudvar helyén létesült Tranzit Art Café 2019 nyarán is megrendezi TRANZIT Kertmozi elnevezésű programját, melynek keretében kedd esténként gyerekeknek szóló filmeket vetítenek.

Megnézhettek majd olyan kedvenceket is, mint az Így neveld a sárkányodat sorozat két epizódja, de az elmúlt évek egyéb nemzetközi sikerfilmjei is szerepelnek a palettán.

 


Szünidei színház a Ferenc téren

Augusztus 8-ig csütörtök délelőttönként a ferencvárosi Ferenc téren  várják a gyerekeket és szüleiket szünidei programmal.A délelőtt 10-kor kezdődő eseményre hétről hétre más és más bábtársulat, meseszínház hozza el a gyerekek kedvenc meséit. Láthatjátok többek között a Magyar Népmese Színház előadását, a Figurina klasszikus bábmeséjét vagy együtt izgulhattok a Hahota Gyermek Színház művészeivel Piroskáért és nagymamájáért.

 


Végre péntek! programsorozat a Ugocsa utca könyvtárban

Akár nagy melegben, akár esős, borongós időben, a könyvtárba behúzódni mindig jó. A hegyvidéki Ugocsa utca könyvtár idén nem tart szünetet, hétfőtől péntekig egész nyáron élvezhetitek szolgáltatásait.

Ráadásul péntekenként külön elfoglaltsággal is készülnek. A Végre péntek! elnevezésű program keretében délelőttönként 10 és 12 óra között kézműves foglalkozással várnak kicsiket-nagyokat. Készíthettek majd láncot gyöngyfűzéssel, kulcstartót vagy akár - már a télre készülve - madáretetőt.


Meseszínpad a Margitszigeti Szabadtéri Színpadnál

Szombatonként – az elmúlt évekhez hasonlóan – a Margitszigeti Szabadtéri Színpaddal szembeni árnyas területen várják a kisebbeket az interaktív meseszínpad előadásaira.

A nyár folyamán még műsorra kerül A malacon nyert királylány, Hetvenkedő János vagy Az elvarászolt fazék története is, hogy csak néhányat említsünk a gazdag kínálatból.


 


Reneszánsz délelőttök programsorozat a Margitszigeten

Vasárnap a kicsit nagyobb korosztályt várják szintén a Margitszigetre, de ezen a napon a kolostorromokhoz, a Reneszánsz délelőttök programsorozatra.

Itt a régebbi korokhoz kapcsolódó történetek, mesék, dalok kapják majd a főszerepet. Természetesen nem maradhatnak ki Vitéz László történetei, de lesznek mesék Rúzsa Sándorról és a kelekótya haramiákról is.

 


Családi programokban gazdag, mosolygós, feltöltődős nyarat kívánunk nektek! Kövessetek minket a Facebook-on is, ahol mindig friss ajánlatokat, sőt nyereményjátékokat találhattok!

2019.07.17.

Szélforgó

 

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!