Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Az 5 legolcsóbb budapesti strand

Ha egy kánikulai napon úgy érzitek: eddig és nem tovább, irány a strand, akkor jó hasznát veszitek majd a legolcsóbb budapesti strandokat bemutató összeállításunknak. 

1. Joker Strand – Soroksár

Akár bölcsis, ovis, vagy iskolás gyerekünk van, a Joker Strand árai Budapesten 2018-ban is verhetetlenek: egy kétgyermekes család 2500 Ft-ért tölthet itt el egy napot. A kis tóstrand Soroksár és Dunaharaszti határán, de még Budapesten belül található az 51-es főút mentén. Tömegközlekedéssel nem túl könnyű a megközelítése, így inkább csak az autóval közlekedőknek ajánljuk. A homokos parton egy kis játszótér is található.

 


2. Bókay Strandfürdő

2018-ban az ezüstérem a tizennyolcadik kerületi Bókay Strandfürdőt illeti. A Bókay-kert ősparkjában található létesítménybe a családi belépő 2650 forint. Ezért az árért két felnőtt és két 3 és 14 év közötti gyerek vagy egy felnőtt és három gyerek használhatja egy teljes napon át a medencéket, a játszóteret és a homokos röpipályát.

 

 


3. Újhegyi Uszoda és Strandfürdő

A tavalyi évhez hasonlóan 2018-ban is a harmadik helyet sikerült megcsípnie a kőbányai Újhegyi Strandnak. Itt egy 1 gyerekes család 3000 Ft-ot kell, hogy kifizessen egynapi strandolásért, a többi kiskorú gyermek pedig fejenként 800 Ft-ért strandolhat, így két 3 évnél idősebb gyerek esetén a napi beugró 3800 Ft.

 

 


4. Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda

A negyedik helyen egy budai strand található. Idén a héttköznapi egységáras belépő hétköznap 1000 Ft személyenként 3 éves kor felett,  így könnyen kiszámolhatjuk, hogy egy 2 gyerekes család esetében, ha az egyik gyerek 3 év alatti, akkor 3000 Ft-ot, ennél idősebb gyerekekkel 4000 Ft-ot fizetünk itt. Hétvégén az egységár 200 Ft-tal magasabb, azaz 1200 Ft, de még így is csak 4800 Ft-ot fizetünk, ha 2 darab 3 év feletti gyerekkel érkezünk.

 


5. Pünkösdfürdői Strand

2018-ban a Pünkösdfürdői Strandot illeti az ötödik hely.  Itt egy 4 fős két gyermekes család 5300 Ft-ot fizet a belépésért, amennyiben hétközben szeretnének strandolni. Ha inkább a hétvégét választják, akkor ez az összeg 5500 Ft-ra emelkedik. 3 évnél kisebb gyerekeknek a belépés ingyenes, ami péládul szerdai napokon jöhet jól: ilyenkor 1500 Ft/fő áron használhatjuk a strandot reggeltől estig.

 


2018. július 16.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!