Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Barlangi Mikulás

Barlangi Mikulás - amikor a Télapó kötélen érkezik

Ha szeretnétek idén valami mást, ha kimozdulnátok otthonról, de nem bíztok az időjárásban, ha a Mikulás-hétvégét esetleg összekötnétek egy kis kirándulással, akkor válogassatok barlangi mikulásprogram- ajánlónkból!

 

Csodabogyós barlang – Balatonederics

A Balaton-felvidék egyik legszebb felszín alatti birodalmába december 3-án és 4-én várják a 10 és 18 év közötti gyerekeket és szüleiket. Aki erre a kalandra vállalkozik, az számítson rá, hogy kellemes 9,5 fok várja, de néhol csupán négykézláb vagy éppen hason csúszva tud majd haladni, hogy világítás hiányában a fejlámpa fényének segítégével tájékozódhat, hogy a barlang bejáratához egy 40 perces sétával lehet eljutni, és hogy egy nem mindennapi élménnyel gazdagodik majd. A Mikulás hétvégén igénybe vehető alaptúra ára 5000 Ft felnőtteknek, 3000 Ft gyerekeknek, előzetes regisztráció szükséges.

 


 

Lóczy-barlang – Balatonfüred

Ha nagyon szeretnétek a Csodabogyósba menni, de a gyerekek még nem elég idősek ehhez a kalandhoz, akkor az innen egy órára lévő Lóczy-barlangot ajánljuk a figyelmetekbe, ahová szintén ellátogat a Mikulás december első hétvégéjén. A barlangot beragyogó lámpások fényénél a séta során megismerhetitek Szent Miklós püspök életének legérdekesebb fejezeteit sőt, egy-egy rövid történetet meg  is hallgathattok. Tojáskeresésre nem, de papírmikulás vadászatra lehetőség nyílik a barlangot körülvevő erdőben. A legügyesebb kalandoroknak még nyeremény is üti a markát. A túrák december 4-én 9, 10 és 11 órakor indulnak, előzetes jelentkezésre december 2-ig van lehetőség.


 

Baradla-barlang – Jósvafő

A Baradla-barlang jósvafői rövidtúra szakaszán a családok egy különleges barlangtúra során találkozhatnak a Mikulással, aki természetesen csomaggal kedveskedik a résztvevőknek. A gyerekek játékos feladatok megoldásával jutnak el az Óriások terméig, ahol dallal hívogatják elő a Télapót. A barlangtúra után közös fénykép készítésére is lehetőség nyílik a Mikulás szánkója mellett. A Mikulással való találkozásra december 3-án és 4-én lesz lehetőség a 10--kor és 11:30-kor induló barlangtúrák kertében. Előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb a választott túranap előtti naptári napig a jósvafői jegypénztárban. Vegyétek figyelembe, hogy egy túrán maximum 30 fő vehet részt, így a helyek hamarabb is betelhetnek.

 


 

Szemlő-hegyi-barlang- Budapest

December 3-án és 4-én idén ismét ellátogat a Mikulás a Szemlő-hegyi-barlangba. A szarvasok vontatta szán helyett kötélen ereszkedik le a barlang falán , és névre szóló ajándékokat hoz a gyerekeknek. A krampusz itt barátságos és kedves, hogy a legkisebb gyerekek számára is élvezetes legyen ez a különleges program. Fontos, hogy egy gyerekkel maximum egy felnőtt jöjjön, hiszen a barlangi Mikulás elsősorban a gyerekeknek szól. A csoportlétszám maximált, a csoportok minden óra harminc perckor indulnak 10.30-15.30 között. Előzetes bejelentkezés szükséges. A program ára: 3000 Ft/gyerek, 1300 Ft/felnőtt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!