Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Boomerang gyerekcsatorna

Sorozatok a Boomerang-on - 2016. MÁJUSI ÚJDONSÁGOK

Egy kis videós ízelítő ezen a linken érhető el!

NYUSZIPOLY

ÚJ SOROZAT

A hazánkban csak a Boomerang csatornán látható Nyuszipoly egy vámpírnyúl paranormális kalandjairól szól, aki vér helyett répalevet szürcsölget, ebből nyerve szupererejét. Nyuszipoly valamikor Drakula nyula volt, majd évszázadokig a külvilágtól elzártan élt.

Története ott kezdődik, hogy a 13 éves Mina, aki családjával egy New Orleans-i, nagynénitől örökölt otthonba költözik, a pincében kutakodva rábukkan a szőrös, nagy szemű, fekete -fehér nyúlra.  Mina azonnal  beleszeret a nyúlba, nem tudva, hogy természetfeletti képességekkel bír

Mina két kisállata, Chester, az üldözési mániás macska és Harold, az együgyű, mégis szeretnivaló kutyus nemcsak a vetélytársat, de a fura bajkeverőt is látják az új jövevényben.  Igaz, hogy amikor fura dolgok történnek, Nyuszipoly valahogy mindig ott van. Vagy lehet, hogy épp ő a problémák okozója? Chester szerint igen. A bestseller gyermekkönyvön alapuló történetből a Warner Bros. készített rajzfilmsorozatot. A magyar premierre mindössze két hónappal az amerikai után kerül sor.

MR. BEAN

MÁJUS 30-ÁTÓL HÉTKÖZNAP 15:30-KOR

ÚJ EPIZÓDOK

A Rowan Atkinson alakította Mr. Beant senkinek sem kell bemutatni. 1979 óta tartó töretlen sikere zálogaként 2002-ben megszületett a részben a magyar Varga Stúdió által jegyzett rajzfilmfeldolgozás. A világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmacijával él egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. Mr. Bean a leghétköznapibb problémából is még nagyobb galibát csinál, ám azt olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna.

EGY HÉT MR. BEANNEL

MÁJUS 2-ÁTÓL HÉTKÖZNAP 14:10-TŐL

MARATON

A tavaly – országos premierként – bemutatott vadonatúj Mr. Bean-részek után a Boomerang – csatornapremierként – elhozza a rajzfilmsorozat első évadját. A hónap végén érkező premier epizódokra május elejétől minimaratonokkal melegít a Boomerang csatorna.

BOOM BOOM BOOM

MÁJUS 16-ÁTÓL HÉTKÖZNAP 13:40-KOR

Délutánonként Boom Boom Boom címmel indul új, naponta másfél óra erejéig jelentkező műsorblokk. Az összeállításban a Boomerang csatorna legismertebb nevettetőivel találkozhatnak a nézők: itt lesz a Rózsaszín párduc, a Bolondos dallamok szereplői és mások.


VILÁGSZERTE A BOOMERANGON LÁTHATÓ ELŐSZÖR A GRIZZY AND THE LEMMINGS C. SOROZAT

A Mr. Bean után újabb hazai premier a közkedvelt gyerekcsatornán

[Budapest, 2015. október 2.]: A Turner Broadcasting System bejelentette, hogy egy új animációsfilm-sorozat, a Grizzy and the Lemmings  (magyar cím hamarosan)  fogja világszerte színesíteni a cég második számú gyerektévéje, a Boomerang kínálatát, amely Magyarországon októberben, novemberben több hazai premierű soroztot is bemutat: köztük a Csak lazán, Scooby-Doo!-t és a Mr. Bean új részeit.

A 2016 őszén nemzetközi szinten debütáló komputeranimációs Grizzy and the Lemmings 78, egyenként 7 perces epizódjának sugárzási jogait az Uhu és pajtásait is jegyző francia rajzfilmstúdió, a Studio Hari készíti.  Az új sorozatot modern klasszikusként is emlegetik, hiszen szöveg nélküli, humoros, rövid epizódokból álló családi sorozat, amely Grizzy, az együgyű medve és egy lemming törzs kényszerű együttéléséből adódó mulatságos konfliktusokat mutatja be. 


25 ÉVES AZ IKONIKUS BRIT VíGJÁTÉK-SOROZAT, ILLETVE A BOOMERANG CSATORNÁN HÉTFŐTŐL LÁTHATÓ AZ ÚJ RAJZFILM-ÉVAD

Rowan Atkinson, azaz Mr. Bean megbotránkoztató születésnapi akciója

A brit vígjáték ikonikus alakja Mr. Bean (Rowan Atkinson) rendhagyó módon  és rendkívül stílusosan ünnepelte a sorozat 25 éves évfordulóját, illetve a Boomerang csatorna vadonatúj, azoznos című sorozatának szeptember 14-i premierjét: a Buckingham-palotához vezető The Mall-on gördült végig jól ismert citromzöld autója tetején, a megkövült turistáknak és londoni lakosoknak, azaz ‘alattvalóinak’ a világ legtermészetesebb módján integetve és mosolyoga felmosófa-jogarával. A világ egyik legnépszerűbb nevettetője nemcsak a turistákat sokkolta szokatlan ünnepi szertartásával, illetve bénította meg a forgalmat rövid időre, de a Buckingham palota lakói is nagyot nézhettek, amikor megérkezett, hogy átvegye – szintén a hecc kedvéért - előzetesen odaszállított regimentnyi ajándékát és tortáját. És persze nem is Rowan Atkinsonról beszélnénk, ha nem nézte volna el születésnapja dátumát egy héttel.

Mr. Bean sorozattal azonos című rajzfilm 2002-ben indult világhódító útjára. A világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmackójával éli életét egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. Mr. Bean a leghétköznapibbnak tűnő problémákból is még nagyobb galibát csinál, ám ezeket olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna. Az immár nagy felbontásban készült új évad második szeptember 14-től hétköznaponként 15.25-kor látható a Boomerangon!

A brit komédia klasszikus szimbóluma 63 millió Facebook–rajongóval és 1,5 milliárd YouTube-megtekintéssel, valamint 35 millió Mr. Bean DVD-eladással büszkélkedhet.


A BOOMERANG BEMUTATJA ÚJ APPLIKÁCIÓJÁT

A KIS KEDVENCEK KÉPTÁRÁVAL háziállatunkból akár Scooby-Doo-t vagy Tapsi hapsit varázsolhatunk

A Boomerang csatorna ingyenes fotóalkalmazást alkotott, amelynek segítségével a kisállat tulajdonosok néhány digitális trükkel feldíszíthetik kis kedvencük képmását, vagy akár Sccooby-Doo-t, Tapsi hapsit vagy Garfield-ot varázsolhatnak belőle. A variációk száma végtelen: kedvenc kutyánk kaphat Scooby-Doo nyakörvet, nyulunk pedig magára öltheti Tapsi hapsi ikonikus vigyorát. A házikedvenccel nem rendelkező nézőknek is kiváló időtöltést kínál az alkalmazás: kedvenc Boomerang-szereplőjüket öltöztethetik díszbe a legkülönbözőbb matricák és dekorelemek használatával.

A Kis kedvencek képtára alkalmazás telefonra ingyen letölthető iOS és GooglePlay-ről,  illetve elérhető a www.bbomerang-tv.hu oldalon.   


A Boomerang  csatorna új alkalmazásából megtudhatjuk, hogyan vezet Scooby-Doo (ingyenesen letölthető iOS-re és Androidra)

Ki ne szeretné tudni, hogy vezet autót Scooby-Doo! A Nagy papír-futam című webes játékon alapuló Make and Race mobilalkalmazásban most fény derül rá!

A Boomerang csatorna legújabb, ingyenes appjában a gyerekek megalkothatják saját járgányukat, és már indulhatnak is a futamon a Boomerang rajzfilmszereplői ellen. A játékban három sorozat szereplői vesznek részt: a Scooby-Doo, a Flúgos futam és A Tom és Jerry-show hősei. A játékosok feltunningolhatják és ízlés szerint le is festhetik a kocsijukat, mielőtt ringbe szállnak.

A Make and Race-ben a gyerekek a Boomerangról jól ismert rajzfilmhős-duók közül választhatnak: versenyeztethetik Tomot és Jerry-t, a Süsü keselyűk hőseit: Mardelt és Gézengúz Gusztit, valamint Scooby-Doo-t és Bozontot. Miután eldöntötték, melyik párost választják, a garázsban – amely kinézete az adott rajzfilm stílusát követi – személyre szabhatják a kocsijukat: kiszínezhetik és kedvükre alakíthatják.

A játékosok három egymást követő verseny megnyerése esetén léphetnek szintet és válnak elérhetővé fejlettebb alkatrészek és eszközök, amellyel még szuperebbé tehető a kocsijuk.

A Make and Race már elérhető App Store-ban és a Google Play áruházban, ahonnan ingyenesen letölthető iOS-re és Androidra.

A nézők továbbra is láthatják a Boomerangon a két mókás duót: a Scooby-Doo, merre vagy? hétköznap 13.10-kor látható dupla résszel, a Tom és Jerry pedig hétköznap 17.15-kor.

További alkalmazások, játékok: http://www.boomerang-tv.hu/


Pulcinella-díjas sorozattal és a Mr. Bean új részeivel indít a Boomerang júniusban 

A februárban megújult és új arculatot kapott Boomerang gyerekcsatorna idén négy új sorozatot és számos új évadot, júniusban pedig két újabb országos premierű sikersorozatot mutat be hazai közönségnek.

Uhu és pajtásai

június 22-től hétköznap 16.20-kor

Uhu, akinek rózsaszín teste a lába fölött lebeg, valószínűleg a világ legboldogtalanabb jószága. Csupán arra vágyik, hogy békén hagyják. Szeretne békésen üldögélni a fán, és várni, hogy arra tévedjen egy jó zamatos hernyó. Mást tulajdonképpen nem szívesen csinál. Nincs azonban szerencséje, ugyanis az erdőben, ahol él, valami mindig közbejön. A környék tele van izgága állatokkal, akik folyamatosan bajba sodorják és idegesítik.

Ott van például a parancsolgató Béka, aki mindent és mindenkit irányítani akar, aztán a kedves, kicsit butácska, ám nagyon is ragaszkodó Birka, valamint a folyton barkácsoló Botsáska, aki mindenáron a közösség szolgálatába akarja állítani „zsenialitását”, végül pedig az ábrándozó és kissé dilis Denevér.

A francia Studio Hari által készített sorozat 2015-ben elnyerte a velencei Cartoons on the Bay díjat a Legjobb, gyerekeknek szóló tévésorozat kategóriában, illetve a rangos Pulcinella –díjat is besöpörte. 

 

Mr. Bean

Június 1-től hétköznap 16.50-kor 

Mr. Beant senkinek sem kell bemutatni. A Rowan Atkinson alakította Mr. Bean 1979-ben indult világhódító útjára, 2002-ben pedig megszületett az első, animációs feldolgozás.

A világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmackójával éli életét egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. Mr. Bean a leghétköznapibbnak tűnő problémákból is még nagyobb galibát csinál, ám mindet olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna.

Külön érdekessége a sorozat magyar vonatkozása: A brit Tiger Aspect Productions, a Richard Purdum Productions és a magyar Varga Stúdió által közösen készített rajzfilmsorozatot 2002-ben mutatták be a nagyközönségnek. A széria 104 darab 11 perces epizódot ért meg 2004-ig. Tíz év után, 2014-ben bejelentették, hogy folytatódik a sorozat további 52, Magyarországon még sosem látott, immár nagy felbontásban készült résszel.

Az új epizódokat a Boomerang mutatja be országos premierként, az első részek június 1-től hétköznap 16.50-kor láthatóak.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!