Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Diótörő 2016 a Szélforgótól

Mint minden évben, idén is beköszönt november végén a Diótörő-szezon a budapesti és országos előadóhelyeken. A Diótörőn való részvétel nem csak emlékezetes családi hagyomány lehet, de akár remek karácsonyi ajándék is. Ha még nem láttatok egy előadást se, vagy ha már igen, de valami újra vágytok, mindenképpen jó hasznát vesztitek ajánlónknak, amelyben a 2016-os Diótörő-választékból szemezgetünk.


Diótörő a Magyar Állami Operaházban

A legek legje, a Diótörők alfája és ómegája a Magyar Állami Operaház kisgyerekeket is elkápráztató pompával színpadra állított előadása. Sajnos így november elején már nem sok jóval tudunk titeket kecsegtetni, mert ilyenkor már csak egy-két jegy marad mutatóba, azok is a nézőtér különböző pontjain. Erre az előadásra az ősz elején érdemes jegyet váltani.
 

 


Diótörő a Budapest Bábszínházban

A Bábszínház Diótörője is nagy népszerűségnek örvend, főleg a kisgyermekes családok körében. Az eladást 5 éves kortól ajánlják és idén november 28. és december 30. között tűzik műsorra számos alkalommal. Ugyan van egy-két nap, amelyre már nem lehet jegyet kapni, de ha siettek, akkor most még akár karácsony napjára is válthattok jegyet.

Diótörő előadások a Müpában

A Müpában idén két különböző feldolgozás közül választhattok. Az egyik a Szegedi Kortárs Balett előadása, mellyel egy olyan meseszerű világot akartak megteremteni az alkotók, amely beindítja a gyerekek fantáziáját. A társulat 4 éve játssza nagy sikerrel a darabot. A Müpa másik Diótörője a minden évben más és más együttműködés keretében színpadra állított előadás, amely idén a Budapest Bábszínház, a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola Gyerekkara és a Nemzeti Filharmonikusok összefogásában valósul meg. 

 


A Budapest Táncszínház Diótörője

A Budapest Táncszínház előadásán olyan táncszínházi élményben lehet részünk, amelyben szervesen kapcsolódik egymáshoz a tánc, a próza, a vizuális effektek, a látvány és a színház. Az előadás – hasonlóan a klasszikus változathoz – elsősorban gyermekeknek szól, amelyben E. T. A. Hoffmann híres meséje elevenedik meg. Ebben a szezonban a Várkert Bazárban, a Momban és a Stefánia Palotában lesz látható.
Diótörő a Magyar Táncművészeti Főiskolán

A Magyar Táncművészeti Főiskolán is minden évben sikerrel játsszák a népszerű karácsonyi darabot. Nem titkolt céljuk, hogy a legkisebb óvodás-kisiskolás korosztályt a mesebaletten keresztül ismertessék meg a tánc sokszínű világával. Tánc, zene, filmvetítés, mesélés teszi változatossá a kb. háromnegyed órás programot. Ki tudja? Talán idén ott ül majd a közönség soraiban a jövő Diótörő hercege vagy Marikája.
Diótörő az Átriumban

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is műsorra tűzi az Átrium Film-Színház. A Közép-Európa Táncszínház és az Átrium Film-Színház közös produkciója azért is különleges, mert akinek kedve tartja, részt vehet az Egérfejek és a Diótörő párbajában. Azt, hogy ki melyik oldalon harcol majd, ki-ki eldöntheti saját belátása szerint. Ez a lehetőség sajnos csak a gyerekekre vonatkozik. 


Diótörő szuperprodukciók

Idén három Diótörő szuperprodukció közül is választhatnak azok, akik a nagyszabású, show elemeket sem nélkülöző előadásokat kedvelik inkább. Az egyik a Papp László Budapest Sportarénában bemutatásra kerülő akrobatikus balettshow, amely a Monte Carlói Cirkusz és Edvin Marton koprodukciójában jött létre. A második a Győri Balett revüszerű látványelemekkel bővített nagyszabású előadása Győrben, Debrecenben és Veszprémben. A harmadik pedig a volt Syma, most BOK Csarnokban bemutatásra kerülő családi musical.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!