Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Noé Állatotthon

 

Noé Állatotthon

Nyitvatartás:

h - szo: 9:30 - 15:30
v: 10:00 - 14:00



weboldal >>

1171 Budapest
Csordakút utca
Telefon: +36-30-221-1299

Budapest legnagyobb állatotthonaként 1992 óta végzik a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését. A három és fél hektáros állatmenhely jelenleg közel 1000 kutya, cica, malac, kecske, juh, emu, nyuszi, tengerimalac, csirke, kacsa, liba, páva, vaddisznó, mosómedve, borz, ló, póni, őz, szarvas, díszmadár, galamb, varjú, egerészölyv, teknős, nyest és szarvasmarha átmeneti, vagy - sok esetben - végleges otthona.

vissza

HETI programajánló a vidám családi pillanatokért!

Erre a hétre elsőként a Süss fel nap kezdetű dal közös családi énekelgetését ajánljuk. Ha ezzel megvagytok, és sikerült előcsalogatni a Napot, akkor nincs más hátra, mint kiválasztani egy nektek tetsző eseményt a Szélforgó heti gyerek-programajánlójából, és irány a város!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!