Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Sas-hegyi Látogatóközpont

 

Sas-hegyi Látogatóközpont

Nyitvatartás:

02. 27.-10. 31.
szo - v: 10:00-18:00

11.01.- 11:30.
szo - v: 10:00-16:00

weboldal >>

1112 Budapest
Tájék u. 26.
Telefon: +36-30-408-4370

A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület megújult Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat. A Menedék a betontengerben című interaktív kiállítás megtekintése után sétáljunk fel az emeleti panorámateraszra, ahonnan pazar budapesti kilátás tárul elénk, sőt webkamera segítségével a környék ragadozó madarainak szemszögéből is pásztázhatjuk a tájat.

Két szabadtéri terráriumban természetes élőhelyükön nézhetjük meg a pannon gyíkot és a zöld gyíkot. Tavasztól őszig rendszeresen tartanak kisemlős-bemutatót borzzal, nyesttel, görénnyel és más, városokban élő kisállatokkal.

Belépők:

- kiállítás, kilátó és szakvezetés a tanösvényen: 1200 Ft/felnőtt, 900 Ft/gyerek, diák, nyugdíjas, 100 Ft/gyerek (0-3 év)

- kiállítás, kilátó: 600 Ft/felnőtt, 450 Ft/gyerek, diák, nyugdíjas, 100 Ft/gyerek (0-3 év)

Két- vagy több gyermekes családok esetén a kísérő felnőttek - maximum 2 fő – is kedvezményes jeggyel léphetnek be.

vissza

Programok a Szélforgó ajánlásával heti ajánlónkban

Nyílnak a hóvirágok, egyre többet süt a nap és egyre ritkább a szürkeség, vagyis lassan itt a tavasz! Friss, tavaszváró programokkal örvendeztetünk mi is titeket ezen a héten. Ellátogatunk például a Mesekertbe, megyünk cirkuszba, bemutatunk egy izgalmas családi táncelőadást, beszélünk a méhekről és herceg Egerváry Elemér névnapjára is ellátogatunk.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!