Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Farsangi programok gyerekeknek

Jócskán benne vagyunk a farsangi időszak sűrűjében, de még van időtök, hogy ezt a színes, vidám időszakot kiélvezzétek. Segítségképp összegyűjtöttünk nektek néhány ötletet, hogy hol milyen programokkal várják a gyerekes családokat a következő hétvégéken.

Február 7-én, szombaton nagyszabású farsangi rendezvénnyel készülnek a Savoya Parkban. Ne feledjétek: ha a gyerkőc szeretne részt venni a jelmezversenyen – amelyen egyébként értékes nyeremények találnak gazdára -, február 1-ig regisztrálnotok kell őt! Az eseményen tiszteletét teszi az Alma együttes is.

Vasárnap, február 8-án reggeltől estig tartó farsangi mulatsággal készülnek a Csizmás Kandúr Játszóházban, méghozzá ingyenes jelmezhasználattal. Az egész napra érvényes belépő mindössze 500 Ft/gyerek.

Február 13-án, pénteken, a Hagyományok Házában várnak titeket farsangfarki táncházi mulatsággal. A tánc mellett lehetőség nyílik zajkeltő kotkoda készítésére is, amely alapvetően a tél elűzésére szolgál, de ezen a napon babonások a rossz szellemek távoltartására is használhatják.

Február 14-én délelőtt Téli Fesztivállal várnak Újpesten, ahol az ingyenes programok mellett finomabbnál finomabb fánkokból is belakmározhattok a piacon.

Ugyanezen a napon délután pedig a Tétényi Karnevált rendezik meg délután háromtól este fél hétig.

Február 15-én, vasárnap délelőtt a bölcsis-ovis gyerekek farsangolhatnak egy nagyot a Marczibányi Téri Művelődési Központ népszerű Kőketánc táncházában.

Farsang utolsó hétvégéjére vagyis február 21-re is jutnak még programok.

A Józsefvárosi Rendezvényközpontban reneszánsz mulatságba csöppenhettek, ahol lesz például kiszebáb készítés és természetesen reneszánsz mesés mulatság is. Erre a programra még családi jegyet is nyerhettek, ha Facebook oldalunon válaszoltok a programmal kapcsolatban feltett kérdésünkre.

Farsangi ráadás február 28-án az EuroCenterben, a Jövő-Menő Fesztivál legújabb rendezvényén, a KölyökKarneválon! Az egész napos program alatt számíthattok interaktív mesejátékra élő zenével, zenés bohócműsorra, de lesz arcfestés, minifotózás és fellép a népszerű Kolompos együttes is. Friss híreket az eseményről ezen a linken találtok még. Mi biztosan nem hagyjuk ki!

Gyerekprogramokban bővelkedő, gyerekkacajokban gazdag hetet kívánunk nektek! Ne feledjétek, a gyerekprogram-keresőt használva, személyre szabott programokat találtok! 

Ha csak farsang témában kerestek, akkor pipáljátok ki az Ünnepek- farsang kategóriát a gyerekprogram-keresőben és máris kedvetekre válogathattok a további programok közül.

A további érdekes, izgalmas családi programokat keressétek Facebook oldalunkon!


 

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!