Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 bulizós gyerekdal a legnépszerűbb előadóktól

2020.04.28.

5 bulizós gyerekdal a legnépszerűbb előadóktól

Mit szólnátok egy otthoni táncpartihoz?

Előre szólunk, hogy listánk teljes mértékben szubjektív. Arra gondoltunk, megpróbáljuk feldobni a napotokat, hétvégéteket egy kis rockos válogatással, amit nem csak a gyerekek élveznek, de még a szülők is táncra perdülnek tőle. Mert a zene és a mozgás külön-külön is klassz dolog, de együtt csodákra képesek. Akkor vegyétek fel a legtáncosabb cipőtöket, vagy legyetek mezítláb és induljon a buli!



Az Eszter-lánc mesezenekar új lemezének, a Játszóházi rokkendrollnak megjelenését egy jótékonysági akcióval ötvözte:. Mikulásra meghívtak mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű gyerekeket Tarnabodról egy napra Pestre egy játszóházba, ahol egész nap együtt muzsikáltak és együtt játszottak velük. Ennek eredményeképp született meg ez az igazán vidám hangulatú kisfilm.




Az Apacuka együttestől mi mást válogathattunk volna be, mint a Táncóra kezdőknek és haladóknak című dalt. Szerintünk ti sem fogjátok kibírni, hogy ne perdüljetek táncra az óriással, egérkével és persze a gyerekekkel.



Rutkai Bori Bandától egy régebbi dalt választottunk, ami mindazonáltal remekül illik rock and rollos hangzásával a bulizós gyerekzenék közé. Természetesen nem másról van szó, mint a Sárkányjárgány című 2014-es album címadó daláról.



Az Iszkiri együttestől az Ugivugi című dalra esett a választásunk, annak is a legfrissebb videós változatára, ami azért is különösen klassz, mert a tánczene mellé, kész tánclépéseket is kaptok, így a magukat falábúnak gondoló anyukák és apukák is egyszerűen bekapcsolódhatnak a családi táncpartiba.




És a végére levezetésként egy reagge-s hangvételű dalt hozunk, amely lélekben a pálmafás tengerpartra varázsol minket. Az előadó a MintaPinty zenekar, a szám címe pedig Akinek a kedve dacos. Ha ez sokaknak ismerősen cseng, az nem a véletlen  műve: a  dal Varró Dani egyik remek verseskötetének címéből és a benne található „Dacoskodó” című versből született.




2020. április 28.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!