Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 szuper énekesnő - 5 vidám gyerekdal

2021.03.16.

5 szuper énekesnő - 5 vidám gyerekdal

Tökéletes választás egy spontán otthoni bulihoz

Néha mindenkinek ki kell ereszteni a gőzt, és nem is gondolnátok, hogy erre milyen klassz megoldás egy kis otthoni pogózás a gyerek kedvenc dalaira (azért őt is vegyétek be!). Válogatásunk zenéiben nem csak az a közös, hogy remek énekesnők az előadók, de az is, hogy a szövegírók is kitettek magukért. Induljon a családi táncőrület!





Farkasházi Réka és a Tintanyúl: Gödör az ég

A dalszövegben található "gyerekszájakat" a zenekar rajongói küldték be, amit Kálmán Tamás szedett versbe.


Bíró Eszter: Napsoroló

Hegyi György dalszövegéből megtudhatjuk, hogy melyik nap mire érdemes vigyázni. Hétfőn például kerüljük a túrós csuszát, mert köztudott, hogy "Amikor a tészta szétfő: Az a nap a hétfő!".


Kárász Eszter és az Eszter-lánc: Nemzetközi medveinduló

Eszter és zenekara Szabó T. Anna megzenésített versét adja elő. A medvedal nem csak februárban, de az év bármely napján felvidítja a hallgatóságot.


Rutkai Bori Banda: Palacsinta Pályaudvar

Ki ne rohanna egy olyan pályaudvarra, ahol minden a kedvenc desszertjéről szól? Ha szeretnétek tudni, mi minden lehet palacsintából egy állomáson, mindenképpen hallgassátok meg a dalt. És egy kis kóstoló az ízkavalkádból: "A 4. vágányon mazsolával megrakodott túrókrémes tehervonat halad át".


Palya Bea: Táncos dal

Valószínűleg mindenki egyet ért abban, hogy a Táncos dal semmiképp sem maradhat le a családi bulizós playlistről. Főleg, hogy Bea kifejezetten azzal a céllal írta a dalt, hogy " hallgassátok, táncoljatok rá, élvezzétek a dalokat mindenhol."



Fedőkép: Alireza Attari on Unsplash

2021. március 16.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!