Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Egy program, egy könyv, egy nyereményjáték a Napraforgó Kiadóval!

2021.10.11.

Egy program, egy könyv, egy nyereményjáték a Napraforgó Kiadóval!

Október hónap ajánlata: 80 nap alatt a Föld körül

Új sorozatunkban a Napraforgó Kiadóval fogtunk össze, akik minden hónapban egy Szélforgón található programhoz keresnek egy passzoló könyvet és mindezt szuper nyereményjátékkal koronázzuk meg. Október hónap ajánlata a 80 nap alatt a Föld körül.Jules Verne közismert művét két helyszínen is megnézhetitek Budapesten. A Budapest Bábszínház egy óvodásoknak szóló előadást tart repertoárján, a Nemzeti Táncszínházban pedig a történet táncmese feldolgozását nézhetitek meg a Budapest Táncszínház előadásában.


És mit találunk a Napraforgó Kiadó könyvében

Jules Verne művei a gyermekek és felnőttek körében egyaránt népszerűek. A 80 nap alatt a Föld körül című regénye a mai napig a legolvasottabb kötetek közé tartozik.  A Napraforgó Könyvkiadó most megjelent kötetében 33 fejezeten át követhetjük az izgalmas utazást. A nagy formátumú, minden oldalon színes, mozgalmas rajzokkal illusztrált könyv igazi élményt nyújt minden olvasónak.

 

A fordulatos történet főhőse Phileas Fogg, egy rendszerető angol úriember, aki a klubjában fogadást köt arra, hogy 80 nap alatt körbe lehet utazni a Földet. A londoni társaság kétkedve fogadja az ötletet, de Fogg és inasa, Passepartout késlekedés nélkül útnak indul. Eközben Fix felügyelő, a Scotland Yard nyomozója hősünk nyomába ered, mert arra gyanakodik, hogy Phileas Fogg rabolta ki Londonban az Angol Bankot, és ezzel a fogadással kíván eltűnni az igazságszolgáltatás elől.

Megkezdődik a fogócska, amely egzotikus tájakon át vezet bennünket. Hőseink rengeteg kalandot élnek át útjuk során, számtalan nehézséget kell leküzdeniük, lekésett hajók, tengeri viharok, vérszomjas indiánok hátráltatják őket, míg versenyt futnak az idővel, hogy visszatérjenek Londonba. Vajon megnyeri-e Phileas Fogg a fogadást és a vele járó húszezer fontot, és elnyeri-e a szép indiai hercegnő, Auda kezét?


A havi Facebook játékunkat ezen a linken találjátok.

2021. október 11.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!