Keresem

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Egy program, egy könyv, egy nyereményjáték a Napraforgó Kiadóval!

2021.11.09.

Egy program, egy könyv, egy nyereményjáték a Napraforgó Kiadóval!

November hónap ajánlata: Lovak enciklopédiája

Új sorozatunkban a Napraforgó Kiadóval fogtunk össze, akik minden hónapban egy Szélforgón található programhoz keresnek egy passzoló könyvet és mindezt szuper nyereményjátékkal koronázzuk meg. November hónap ajánlata a Lovak enciklopédiája.Ebben a hónapban az állatok szerelmeseinek kedvezünk! A Napraforgó Kiadó könyves ajálata mellék a Kaláka együttes Nálatok laknak-e állatok című koncertműsorát ajánljuk, amelyet november 14-én, szombaton nézhettek meg az Óbudai Kulturális Központban. A koncerten minden az állatokról szól, a hangyától az elefántig mindenféle nagyságú élőlényt, - éljen bár szárazon, vízben, vagy levegőben – megénekelnek.


És hogy mit találktok a Napraforgó Kiadó lovas enciklopédiájában, amelyet novemberi Facebook nyereményjátékunkon még meg is nyerhettek? Azt is elmondjuk.

A ló évezredek óta az ember társa, ez a csodálatos állat mindenki szívéhez közel áll. A Napraforgó Könyvkiadó most megjelent enciklopédiája részletesen bemutatja a lovak szerepét a hétköznapokban, a harcászatban és a sportban.

A ló kitartásával, erejével segítette őseinket a földművelésben a mezőgazdasági munkában, szerepet kapott a szállításban a közlekedésben, a bányászatban vagy akár a vadászat során. A háborúknak és hódító hadjáratoknak is fontos résztvevője volt, de a különféle sportokból is kivette részét, kezdve az ókori kocsiversenyektől napjainkig, ahol az ügetőn, az akadályversenyeken, de akár a csapatsportokban, mint pl. a lovaspóló is találkozhatunk vele. A ló alakja sok művészt megihletett, az ősi barlangrajzokon már láthatunk lóábrázolásokat, később pompás csatajelentek, lovasportrék szereplőjeként találkozhatunk ezekkel az állatokkal. Sok híres lóalak jelenik meg filmekben, irodalmi alkotásokban, de akár képregényekben is.

A nagyszabású, gyönyörűen illusztrált, igényes kötetben sok információt, érdekességet olvashatunk ezekről a hűséges, megbízható állatokról, és megérthetjük belőle, hogy mi mindent köszönhet az emberiség a lovaknak.


2021. november 9.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!