Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Egy program, egy könyv, egy nyereményjáték a Napraforgó Kiadóval!

2022.06.22.

Egy program, egy könyv, egy nyereményjáték a Napraforgó Kiadóval!

Június hónap ajánlata: Legjobb barátunk, a ló

2022-ben is folytatódik sorozatunk a Napraforgó Kiadóval, akik minden hónapban egy Szélforgón található programhoz keresnek egy passzoló könyvet és mindezt szuper nyereményjátékkal koronázzuk meg. Június hónap ajánlata A legjobb barátunk, a ló.


Ebben a hónapban az állatok szerelmeseinek kedvezünk! A Napraforgó Kiadó könyves ajánlata mellé a Piczinke Póniudvart ajánljuk, ahol egész nyáron szerdától vasárnapig pacikkal, egyéb állatokkal és igazi tanyasi hangulattal várják gyerekeket.


És hogy mit találtok a Napraforgó Kiadó fáraós könyvében, amelyet júniusi Facebook nyereményjátékunkon még meg is nyerhettek? Az is kiderül a lenti ismertetőből.

Ki ne szeretné a lovakat? Évezredek óta társaink a mindennapokban, megosztjuk velük örömünket és bánatunkat, hű társaink. Ez a könyv segítségünkre lehet abban, hogy jobban megismerjük kedvenceinket, hiszen részletes információkat nyújt a gondozásukról, etetésükről, kiképzésükről és egészségükről, valamint leírást ad a legtöbb elismert fajtáról. Számos fénykép segít, hogy felismerjük az egyes lófajtákat, és abban is, hogy a hétköznapi lógondozáson kívül betekintést nyerjünk a ló- és a lovassportok mindenféle szakágába. Így könnyebben el tudjuk dönteni, hogy milyen szabadidős elfoglaltságot válasszunk magunknak vagy a gyermekünknek a lóval.


2022. június 22.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!