Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Egy program, egy könyv, egy nyereményjáték a Napraforgó Kiadóval!

2022.09.18.

Egy program, egy könyv, egy nyereményjáték a Napraforgó Kiadóval!

Szeptember hónap ajánlata: Barátkozz a rockzenével

2022-ben is folytatódik sorozatunk a Napraforgó Kiadóval, akik minden hónapban egy Szélforgón található programhoz keresnek egy passzoló könyvet, és mindezt szuper nyereményjátékkal koronázzuk meg. Szeptember hónap ajánlata a Barátkozz a rockzenével.


Szeptemberben a Napraforgó Kiadó könyves ajánlata mellé, ha nem is egy zúzós rockkoncertet, de egy olyan együttes fellépés ajánljuk, akik Játszóházi rokkendroll című lemezükről is biztos jó sok számot eljátszanak majd. Az esemény a Pomáz Város Napja, az együttes pedig nem más, mint az Eszter-lánc mesezenekar. 


És hogy mit találtok a Napraforgó Kiadó tengeres könyvében, amelyet szeptemberi Facebook nyereményjátékunkon még meg is nyerhettek? Az is kiderül a lenti ismertetőből. Játszani pedig a koncert napjáig, szeptember 24-én éjfélig tudtok.

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a nagyid fiatalkorában híres rocksztár volt?

Marina nagymamája, Ági nagyi sok-sok évvel ezelőtt egy rockegyüttes tagja volt. Most játékra hívja az unokáját és a Rockegerek bandáját: találják ki, mi volt az ő hangszere. Vajon rájönnek a gyerekek? A csapat tagjai lelkesen találgatják, vajon melyik lehetett a nagyi hangszere? A gyerekek felsorolják ötleteiket az elektromos gitárral kezdve a szaxofonon át a dobig… De melyik tipp lesz a befutó?


A szuper rajzokkal illusztrált könyvben egy kedves, szórakoztató történetet olvasva minden oldalon egy-egy új hangszerrel ismerkedhetünk meg. A kötetben 11 hangmodul által csendülnek fel a dallamok, melyek listáját a könyv hátuljában találjuk.

Remek mulatság az olvasóknak, akik játszva ismerkedhetnek meg a hangszerekkel a rockzene dallamainak segítségével.

 

A sorozatban korábban megjelent kötetek: Barátkozz Mozarttal, Barátkozz a hangszerekkel.

 

5 éves kortól ajánlott.

2022. szeptember 18.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!