Keresem

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Egy program, egy könyv, egy nyereményjáték a Napraforgó Kiadóval!

2021.12.06.

Egy program, egy könyv, egy nyereményjáték a Napraforgó Kiadóval!

December hónap ajánlata: A tudomány és a technológia története

Új sorozatunkban a Napraforgó Kiadóval fogtunk össze, akik minden hónapban egy Szélforgón található programhoz keresnek egy passzoló könyvet és mindezt szuper nyereményjátékkal koronázzuk meg. December hónap ajánlata A tudomány és a technológia története.Ebben a hónapban a technológia szerelmeseinek kedvezünk! A Napraforgó Kiadó könyves ajánlata mellé a Műszaki Tanulmánytár meglátogatását ajánljuk progamként.  Itt, az ország egyik legkülönösebb kiállítóhelyém a magyar műszaki örökség izgalmas tárgyait ismerhetitek meg.


És hogy mit találktok a Napraforgó Kiadó gyönyörű kiadványában, amelyet decemberi Facebook nyereményjátékunkon még meg is nyerhettek? Azt is elmondjuk.

A tudomány és a technológia fejlődése egyenlő az emberiség fejlődésével. Az ember először fegyvereket és szerszámokat készített. Így alakult ki a tudomány, amely tovább fejlődve technológiává vált. Az emberiség fejlődésére nagy hatással voltak az olyan találmányok és felfedezések, mint a kerék vagy a repülő, a nyomda vagy a védőoltások, a DNS vagy az elektromágnesesség. A felfedezések olyan nagyszerű eredményekhez vezettek, mint például a hangsebesség elérése vagy a műholdak űrbe küldése.

 

A kötet 15 nagy fejezetre bontva mutatja be a különböző találmányokat, újdonságokat kezdve a szerszámok fejlődésével, érintve a világegyetem kutatását az építőmérnöki tudományt, az emberi test tanulmányozását és számos nagy horderejű felfedezést.

 

A könyv jól átlátható, gazdagon illusztrált, könnyen megérthető magyarázatokkal, részletes áttekintéssel mutatja be technológia fejlődését, az emberiség kivételes találmányait és felfedezéseit, számos érdekességet, információt kínálva egyaránt a gyermekeknek és velük olvasó felnőtteknek.

9 éves kortól ajánljuk.


2021. december 6.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!