Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Már könyvben is elérhető a Mancs őrjárat

2021.09.06.

Már könyvben is elérhető a Mancs őrjárat

Mesekönyv és matricás foglalkoztató is található a kínálatban

A Mancs mesék sorozatot biztos mindenki ismeri a tévéből és a mozirajongók az elmúlt hetekben talán a nagy mozifilmet is látták. A mentőosztag már nem csak filmen, de könyvben is elérhető. A filmből készült könyv és foglalkoztató után megjelent a Mancsmesék 3. része is három izgalmas történettel és két újabb matricás foglalkoztató is.


Ízelítő a Mancsmesék 3. résznek mentőakcióiból. Az elsőben Zuma és a csapat Goodway polgármester asszonyt igyekszik megmenteni egy hirtelen felbukkant mocsári szörnytől. A másodikban a tomboló téli időjárásban a polgármester asszony kocsija megcsúszik és egy hóbuckán akad fenn, a vasúti síneken viszont egy vonat csúszik meg és megállíthatatlanul száguld egy átjáró felé. Az utolsó történetben pedig egy pizza torony építő versenyről olvashattok, melynek nem minden szereplője versenyszerű és a csapatnak be kell avatkoznia.A Mancsmesékről bővebben itt olvashattok.


2021. szeptember 6.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!