Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Online koncertek a legnépszerűbb magyar gyerekzenekarokkal

2021.04.06.

Online koncertek a legnépszerűbb magyar gyerekzenekarokkal

Ingyenes felvételek 5+1 kedvenc előadótól

Az elmúlt egy év nagyobb részében sajnos nem sok élőben zajló kulturális élményben lehetett részünk, de ennek megvolt az az előnye, hogy számos előadó megpróbálta közönségét online koncertekkel kárpótolni. Most az A38 Hajón lezajlott streamelt gyerekkoncertek közül öt olyan előadást válogattunk ki, amelyek között remélhetőleg mindenki megtalálja a maga kedvencét, és extra meglepetésként pedig egy házi Alma koncertet is betettünk a kalapba.



A pár éve újjáalakult Alma együttes 2020. júniusában adott karanténkoncertet, amelyen a legnagyobb slágereik mellett kevésbé ismert dalok is elhangzottak.


Farkasházi Réka 4 fiatalemberrel társult, és Farkasházi Réka és a Tintanyúl néven adnak jobbnál jobb koncerteket. Specialitásuk a kortárs megzenésített gyerekversek.

Egy születésnapra írt dallal indult a Belvárosi Betyárok történte – ami azóta is tart, egyre növekvő rajongótáborral. Ha eddig nem ismerétek őket, itt az ideje, hogy pótoljátok ezt a hiányosságot.


A Kiskalász zenekar nevéhez olyan gyerekdalok köthetők, mint a "Nem akarok", a "Hepehupa", a "Zooli a zebra", vagy a "Palacsinta". Eddig öt lemezük jelent meg, melyből kettő aranylemez. Három albumon Bartos Erika-verseket zenésítettek meg, kettőn saját szövegű dalok hallhatóak.


Gyerekversek magyar költők tollából - a zene szárnyán: ez a Katáng együttes.


Interaktív családi koncert és játék az idővel: Bíró Eszter Időradír c. játékos oktatóműsorával örvendeztette meg a Hej, Dunáról nézőit.



2021. április 6.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!