Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Tündérek a tajgán Rádai Andrea első saját könyve

2022.06.29.

Tündérek a tajgán Rádai Andrea első saját könyve

egy remek nyári olvasmány, amit akár meg is nyerhetsz nálunk

Mimi nagy utazásra készül a családjával. A Tündérek a tajgán kezdődhetne ezzel akár egy átlagos nyaralós történetként is – bár az már gyanús, hogy a főszereplő indulás előtt 6 perccel felgyújtja a szomszédja szívecskés alsógatyáját. Egy félresikerült varázslattal. Végül sikeresen elindulnak a tündér keresztanya esküvőjére Szibériába. (Mindenki be is pakolja a kedvenc könyveit az útra: a kislány a Vagány Lili kalandjait, beszélő teknőse a Karamazov testvéreket, apukája pedig a Hogyan legyünk sikeres előadók?-at.)

Természetesen nem minden a tervek szerint alakul, és Mimi rengeteg kalandon átesik, melyek során felváltva izgulunk (kicsik és nagyok, lányok és fiúk egyaránt) a varázsvilágbeli fordulatokon, és szórakozunk azon, ahogy ezek a leghétköznapibb jelenségekkel találkoznak. Az említett szerencsétlenül járt szívecskés alsónadrág mellett például egy "Bábolna Hús" feliratú póló ússza meg a varázslóbalesetet. A gonosz boszi Ulan-Ude mellett Nagybajvanszkban lakik, az Ulicá Gárázdá 1-ben. A tündér keresztanya pincéjének élelmiszerkészlete külön elemzést igényelne, a pálmafás bermuda-egyenruhás gengszterbandával pedig úgy bánnak el a tyukevói asszonyok, hogy… Olvassátok el a történetet és megtudjátok!

A Tündérek a tajgán Rádai Andrea első saját könyve, de a szerzőt már ismerhetitek páldául a Danny bá' vagy a Száz óra sötétség fordítójaként. Baranyai (b) András illusztrációi pedig akár a Csoda és Kószából, akár a Márton és Micikéből, és sok más könyvből lehetnek ismerősek.

A könyvről a Pagony honlapján tudhattok meg többet, és beszerezhetitek bármelyik Pagony vagy más nagyobb könyvesboltban!

Vasárnapig tartó Facebook nyereményjátékunkon akár meg is nyerheted. Figyeld oldalunkat!

2022.07.01

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!