Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:

Program helyszíne:Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Az üveghegyi királyleány - meseösvény

Kategória:Egyéb
Korosztály:Ovis, Kisiskolás
Időpont:2021. október 17. 09:30

Helyszín: Kecske-hegy
Cím: III. Budapest

A hosszú-hosszú szünet után újra szeretettel hívunk minden régi és új mesebarátot a következő Bailavidrum meseösvényre a Kecske-hegyre! Október 17-én, vasárnap várunk családoddal, gyermekeiddel és barátaiddal, hogy ismét egy élményekben gazdag napot ajándékozzunk egymásnak a természet, a mese, a zene, az éneklés és sok játék segítségével.


Mese

Sok-sok mese visz el minket az Üveghegyen túlra, de vajon mit találnánk, ha most az egyszer alaposabban körülnéznénk fent, az Üveghegy tetején? És egyáltalán, hogy lehet feljutni oda? Ebből a meséből ki fog derülni mindez. A meseösvény végigjárásához szükségetek lesz egy nagy adag bátorságra és ugyanennyi kitartásra, ezenkívül nem kevés leleményességre, és az is jól jön majd, ha helyén van a szívetek. Természetesen, ha kiálljátok a rátok váró próbákat, most sem fog elmaradni a lakodalom, a mulatság és a mazsola sem!Helyszín

Most egy két kilométeres túra vár rátok a Hármashatár-hegy részét képező Kecske-hegyen. Számítsatok arra, hogy az Üveghegyet is megmásszuk! Lesznek széles turistaösvények és titkos erdei csapások is. Babakocsi helyett a háti hordozó használatát ajánljuk.Regisztráció

Várunk szeretettel gyermekeiddel és barátaiddal együtt! Ha sikeresen regisztrálsz, a Google küld majd egy automatikus üzenetet erről az elsődlegesen megadott címedre. Ezek után az esemény előtti pénteken mi is küldünk majd egy részletes levelet minden regisztráltnak. 

Indulási időpontok: 9:30, 10:00, 10:45, 11.15

Részvételi díj

Programunkra a négy év feletti gyermekeknek és a felnőtteknek is egységesen 1600 forint a belépő. A négyévesnél fiatalabbaknak ingyenes.

Szeretnénk, hogy bárki megismerkedhessen mesés programunkkal, ezért, ha úgy érzitek, hogy nálatok ennek anyagi akadályai lennének, kérünk, írjatok nekünk! Biztosan találunk megoldást.

Heti programajánló az együtt töltött pillantokért

Mindjárt itt az őszi szünet, de nem árt addig is lazítani egy kicsit, hisz október közepe szintén remek gyerekprogramokat tartogat. Vannak ajánlataink a játékos kedvűeknek, a könyvrajongóknak, a mesék szerelmeseinek, hogy csak egy párat említsünk a heti felhozatalból.

Idén ismét lesznek Halloween napok a burgenlandi Familyparkban, sőt, október 15-én induló Facebook nyereményjátékunkon családi belépőt is nyerhettek rá. Figyeljétek Facebook oldalunkat!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!