Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:

Program helyszíne:Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

BaHorKa Társulat: Komédiás Expressz / MINIMATINÉ

Kategória:Zene, tánc
Korosztály:Ovis, Kisiskolás
Időpont:2024. szeptember 28. 11:00
Jegyvásárlás

Helyszín: Müpa
Cím: 1095 Budapest

MINIMATINÉ
BaHorKa Társulat: Komédiás Expressz
Korosztály: 3-8 év


Van egy nagyszerű hírünk: ez a vonatjárat sosem késik! Cipősarka után a kanyarban már feltűnik Felsőzsebalja, Párnacsücskétől tényleg csak egy ugrásnyira fekszik Bőröndmélye, de a mindannyiunk által várva várt végállomás persze Szekrényteteje lesz. A BaHorKa Társulat tisztelettel kéri legkedvesebb utasait, hogy igyekezzenek a beszállással, nehogy lemaradjanak a különjáratról! A Komédiás Expressz már türelmetlenül várja a jelet a startra, kicsik és nagyok egyformán helyezzék magukat kényelembe, indulás!

A Müpa gyerekközönségének már nem kell bemutatni a BaHorKa különleges csapatát: produkcióikban látszólag egymástól távol eső területek, az improvizáció és a folklór kéz a kézben járnak. Szórakoztató, szerethető, közvetlen stílusú, autentikus népzenei alapokra épülő előadásaik mostanra védjeggyé váltak: a több mint egy évtizede közösen munkálkodó, számos vendégművészt is bevonó formáció gyakorlatilag saját stílust talált ki és fel. Zenével mesélnek, mesével zenélnek, közben pedig eltüntetik a nézőtér és a színpad közötti határokat: mintha egy asztalnál ülnének nézők és játékosok. Pardon, ezúttal egy vasúti fülkében, hiszen a Komédiás Expressz zenés körutazást kínál a már említett, nem is olyan képzeletbeli helyszínekre. Mint minden valódi vasútjáraton, természetesen itt is elöl ül a masiniszta, jönnek a mindentudó vasutas kisasszonyok, de megismerkedünk a kalauzok gyöngyével, sőt a programnak saját szerelvénymestere és zakatolásügyi szakértője is lesz. A BaHorKa Társulat működését fémjelző, zenés-mesés köntösben színpadra vitt népszokások és népi gyermekjátékok sem maradnak ott az induló állomáson. Tessék kapaszkodni, az expressz pillanatokon belül száguld és meg sem áll!

Vasutas kisasszonyok, kik mindent elmesélnek:
Balogh Melinda, Horváth Sára, Kaszai Lili

Vasúti zenészek:
masiniszta, aki elöl megy, fúvós hangszerek: Gárgyán Zoltán
a kalauzok gyöngye, harmonika: Réti Benedek
szerelvénymester, brácsa, tambura: ifj. Csoóri Sándor
zakatolásügyi szakértő, ütőhangszerek: Bősze Tamás Jean-Pierre

Rendező: Müpa

Heti programajánló a vidám családi pillanatokért!

A vakációnak még több, mint a fele hátra van. Ha a nagy családi nyaraláson már túl vagytok, akkor se keseredjetek el, mert számos programlehetőség vár benneteket is, akár egy-egy napra, akár egy egész hétvégre kerestek szórakozást. Ezen a héten többek között elkalauzolunk benneteket a múzeumok világába, és teszünk egy kis kitérőt a Városligetbe, Ócsára, Komáromba és Vácra.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!