Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Budapesti Vonósok - Operajátszóház II.

Kategória:Zene, tánc
Korosztály:Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2018. március 24. 15:00
Jegyvásárlás

Helyszín: MÜPA
Cím: 1095 Budapest
Komor Marcell u. 1.

Operajátszóház 2.

G. Donizetti: Szerelmi bájital

Játékmesterek: Göttinger Pál, Dinyés Dániel

Az Budapesti Vonósok kamarazenekar ebben az évben indította útjára az Operajátszóház sorozatot. A kezdeményezés deklarált szándéka, hogy az ifjúságot a művészi zenéhez csábítsa. Kötetlen, laza, játékos formában így azok is közelebb kerülhetnek az operához, akiknek azt eddig nem volt módjuk megismerni, vagy akiket ez a műfaj eddig valamilyen okból nem érintett meg. Leginkább 8-12 éves gyermekek számára remek lehetőség ez a program, de valójában jó szívvel ajánlható mindenkinek, aki szereti a mesébe illő történeteket és a játékot.
Nagy, színes játszószőnyegen ülőpárnák és játékmesterek varázslata által elevenednek meg Mozart és Donizetti operái. Az Operajátszóház olyan kalandot ígér a gyerekeknek, ahol kipróbálhatják, milyen szereplőnek, statisztának, kórustagnak vagy énekesnek lenni. Megleshetik a zenés színház titkait, lehetőséget kapnak arra, hogy kivegyék részüket a közös próbából, és megfoghatja őket a színpadi alkotás varázsa. A zenéről és a színház mozgatórugóiról egyaránt szó esik - a zenében való kutakodást Dinyés Dániel vezeti, az önfeledt színpadi játékot Göttinger Pál szavatolja. 
Mozart Figaro házassága és Don Giovanni, valamint Donizetti Szerelmi bájital című operája egyaránt izgalmas témája lesz a játéknak, amelyben emberek, lelkiismeretek csatározásán túl szívügyek is zűröket okozn

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Ezen a héten – bár a külvilágot a legtöbb helyen fehérség borítja -  igazán színes egyveleggel készülünk. Lesz benne föld alatti program, kedvezünk a növények kedvelőinek és azoknak is, akik valalmi miatt eddig lemaradtak a farsangi eseményekről.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!