Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:

Program helyszíne:Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Családi zöld nap a FINA világbajnokságon

Kategória:Egyéb
Korosztály:Bölcsis, Ovis, Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2022. június 25. 13:00
Ingyenes

Helyszín: Wonder Island Gyerekpark
Cím:1007 Budapest
Margitsziget, Sirály Csónakház

Szeretettel várunk benneteket a FINA VB Családi Zöld Napon június 25-én, szombaton 13.00-18.00 között a margitszigeti FINA szurkolói zónában (Wonder Island Kertmozi)

Részletes program:

13.00 Megnyitó, beszélgetés olimpikonokkal a társadalmi felelősségvállalásról

13.50 Alma együttes koncert 

14.40-18.00 Zöldforgó Élménynap, RePlacc környezettudatos játszóház, VR/AR sarok, zero waste totó, ökolábnyom számítás, komposztturkáló, kézműves foglalkozások.

Varázsceruza jótékonysági rajzeszköz gyűjtés - hozz magaddal egy színes ceruza készletet és támogasd a rászoruló sérült gyermekeket.

Heti programajánló az együtt töltött pillanatokért

Erre a hétre is színes felhozatallal készülünk azoknak, akik a fővárosban és környékén keresnek családi programot az elkövetkező napokra. A kínálatban nem csak kedvenc eseményünk szerepel a Múzeumok Éjszakája rendezvényről számolunk be, de egy klassz több napos budapesti fesztiválról, sőt különleges esti családi programokról is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!