Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:

Program helyszíne:Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Farsang az Állatkertben

Kategória:Fesztivál, családi nap
Korosztály:Bölcsis, Ovis, Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2023. február 04. 10:00

Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert
Cím: 1146 Budapest
Állatkerti krt. 6-12.

Farsangi állatbemutatókkal és zenés, jelmezes felvonulással és sok más programmal, belépési kedvezménnyel várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert a február 4-5-ei hétvégén.

Látványetetések, Fóka-móka, arcfestés, táncház a Csürrentő Együttessel és a Bóbita Band Állatok farsangja inferaktív foglalkozás, valamint kézműves programok és még sok izgalmas esemény várja a vendégeket.

Mindkét napon működik majd a Schäftner-körhinta, az érdeklődők fotózkodhatnak jelmezeseinkkel, a gyermekek pedig orvostanhallgatók segítségével ismerhetik meg Teddy Maci Kórházunkat, de a Varázshegyben állati helyszínelésen is részt vehetnek. 13 órakor pedig a Főkapu térről indul a zenés, jelmezes karneváli felvonulás.

A Farsang mindkét napján különleges kedvezményt is kínál az Állatkert. A 14 éven aluli gyermekek 200 forintos áron vehetnek részt az Állatkerti Farsangon, ha jelmezben érkeznek.

Gondtalan kikapcsolódással és élményekkel várjuk a család apraját-nagyját február első hétvégéjén!

Jelmezben, farsangi álarcban érkező, 14 év alatti gyermekeknek 200 Ft/fő a belépődíj mindkét napon, míg mindenki más az eddig megszokott jegyeink közül választhat pénztárainknál. A programra az állatkerti jegyek és bérletek is felhasználhatók. Belépni a Főbejáraton és a Holnemvolt vári kapun lehet.


Heti programajánló a vidám családi pillanatokért

Lassan, de biztosan hátunk mögött hagyjuk a telet, és indulunk a tavasz felé. Mi sem bizonyítja ezt jobban az egyre szaporodó télűző farsangi mulatságok, programok. Február első ajánlójában erről olvashattok.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!