Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

3 karácsonyi mesevilág a főváros környékén

 

3 karácsonyi mesevilág a főváros környékén

Ahol még az ünnepi dekorációt is beszerezhetitek!

A Gödöllői Királyi Kastély Pálmaházában minden nap igazi karácsonyi hangulat vár rátok. 

Itt nem csak a színek és formák különböztetik meg az egyes fenyőfákat és szobarészleteket, de Magyarországon úttörő módon az illatok és ízek is megjelennek a dekorációs ötletek között. Az idei év leglátványosabb eleme a barokk karácsonyi dekoráció.

Karácsonyig a hét minden napján nyitva tartanak, hétfőtől szombatig 8:00 és 18:00, vasárnap 9:00 és 16:00 óra között.  December 15-én és 16-án az Esti Vásár alkalmából 21 óráig lesznek nyitva.

A helyszín könnyen megközelíthető a Királyi Kastály parkján keresztül, gyalogosan kb. 3 perc séta, vagy autóval a Martinovics Ignác u. 2/a címen. 

***

És ha már úgyis Gödöllőn jártok, ki ne hagyjátok a Karácsonyház meglátogatását! Egy igazi karácsonyi mesevilág tárja itt ki kapuit a látogatók előtt. 

A Karácsonyház előtt kültéri árusok és egy műemlék körhinta teszi teljessé az élményt. Ezek nyitvatartása hétvégi napokon 10:00-18:00 óra, hétköznapokon és rossz idő esetén a délutáni órákban nyitnak csak.

Parkolni a háztól 50 méterre lévő Művészetek Háza parkolójában lehet, mindössze 100 Ft/másfél óra díjért, ez szombaton délelőtt is így van.

A Karácsonyház Gödöllőn a Szabadság út 2. alatt található. Hétfőtől-szombatig 9-18 óra között, vasárnap pedig 9-17 óráig tartanak nyitva.

***

Szentendrén az egész évben nyitva tartó Hubay Házba érdemes így karácsony tájékán ellátogatni, hiszen az ünnepek környékén sok újdonsággal várják az érdeklődőket.

A szalon Szentendrén Bercsényi u. 1. szám alatt található és hétfőtől vasárnapig 10:00 és 18:00 óra között tart nyitva. Akár még az utolsó pillanatban is beszerezhetitek itt az ünnepi dekorációt december 24-én 10:00 és 12:00 között.

***

A belépés mindhárom helyre ingyenes.

***

+1 ötlet

A termelői piaccal karöltve adventi és karácsonyi vásárt tartanak a Budapesti Virágpiacon is december 16-án, vasárnap 8:30 és 13:00 óra között, amelyre a belépés ingyenes. A cím: 1135 Budapest, Szent László út 21-23. A Kerekes utca felől behajtva  tágas parkoló várja a látogatókat.

 

2018. december 10.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!