Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

4 klassz piac, ahova a gyerekekkel is érdemes ellátogatni

 

4 klassz piac, ahova a gyerekekkel is érdemes ellátogatni

Soha nincs elég korán a jó étkezési szokások kialakításához, amiben sokat segíthet a piacozás is

Ha ismeritek és szeretitek a káptalantóti Liliomkert piacot, akkor nagyon fogtok örülni annak, hogy április 8-tól immár Budapesten is élvezhetitek az áruit és hangulatát. A Római parti Nánási udvarban, a Nánási út 47-49. szám alatt keressétek ezentúl minden szombaton 8 és 14 óra között. Az április 8-ai első alkalommal  frissítő gyógyteával (vigyetek saját bögrét!) és mellé házi kenyérből készült, frissen sült ropogóssal várnak. A 18 év alattiaknak tojásszépségversenyt is hirdetnek, szóval a legszebb otthon gyártott hímes tojásokat is vigyétek magatokkal.

***

Régóta sokak kedvence a vasárnapi Szimplakerti Háztáji Piac, ahol télen-nyáron, esőben és napsütésben friss áruval, 9-től 14 óráig háztáji reggelivel, 12-től közösségi főzéssel, 10-től élő zenével és gyermekfoglalkozással várják a látogatókat. A közösségi főzés lényege, hogy a látogatók által elfogyasztott ebédből befolyt pénzzel minden héten más és más ügyet támogatnak, a maradék ételt pedig a rászorulók kapják meg.

***

havi rendszerességgel, vasárnaponként lebonyolított Erdei Piac helyszínéül a Budakeszi és Telki között található Hidegvölgyi Erdészlak parkjára esett a választás. A szervezők azzal a céllal hívták életre az Erdei Piacot, hogy a természetjáró és erdőkedvelő kirándulók, illetve Budakeszi és környékének lakosai megismerjék erdő-mező kincseit, közvetlenül a termelőktől vásárolhassanak adalékanyagmentes, kistermelői és őstermelői termékeket, továbbá egy felhőtlen napot tölthessenek a szabadban, kirándulással és gasztronómiai élményekkel egybekötve. Áprilisban 8-án várják a látogatókat egy kis kirándulással egybekötött piacozásra.

***

Egészen új kezdeményezés a tabáni Czakó kertben szombatonként 8 és 15 óra között rendezett piac. Jobbnál jobb zöldségek, gyümölcsök, sajtok, húsfélék mellett lesznek virágok, magok, palánták, vadon termő gombák és más különlegességek is a kínálatban. A piac ideje alatt a termelői finomságokból készült reggelivel és ebéddel vár a Czakó Kert, valamint tavaszi programokkal, kézműves foglalkozásokkal és workshopokkal is. 


2017. április 6.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!