Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 + 1 családi társasjáték klub Budapesten

 

5 + 1 családi társasjáték klub Budapesten

Az elektronika korában frissítő családi program egy-egy társasozással töltött délután.

Még ha nagyon szerettek is társasozni, valószínűleg akkor sem tudtok otthonra minden játékot beszerezni, amit szeretnétek. Ilyenkor jól jönnek a társasjáték klubok, ahol számtalan új vagy akár régebbi játékot is kipróbálhattok és még jó társaságot is találhattok.

Hétfőnként a KSH Könyvtárába várják a társasozni szerető felnőtteket és a 8 éven felüli gyerekeket 16:00 és 19:00 óra között. A klub ingyenes.

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban minden hónap első és harmadik szerdáján játszhatnak a családok. Gyerekeknek 6 éves kortól ajánlott. A játékmesterek az egész este folyamán segítenek a játékok kiválasztásában és elsajtátításában. A belépő 1000 Ft/család.

Szintén szerdánként lehet menni társasozni a Lőrinci Nagykönyvtárba is, ahova a beiratkozott olvasókat várnak. A klubot azokon a szerdákon tartjták, amikor nincs kézműves vagy gyerekfoglalkozás. A pontos napokról a könyvtár honlapján tájákozódhattok.

Kéthetente pénteken a Homo Ludens Egyesület az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban tart családi társasjáték délután, amit szintén 6 éves kortól ajánlanak. A részvétel ingyenes.

Páratlan pénteki napokon rendezik a Pöttömök Játékdélutánját a Dagály utcai könyvtárba, ahovl már 3 éves kortól szívesen látják a gyerekeket. Itt a kisebbek kézségfejlesztő játékokkal játszhatnak, amíg a nagyobbak társasoznak.

Havonta általában egy alkalommal szombaton a Mesemúzeumban is lehetőség nyílik közös játékra. Ezt  a programot az 5-12 éves korosztálynak ajánlják, és múzeumi beléővel vehettek részt rajta.


2018. február 19.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!