Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 családi film a téli szünetre

 

5 családi film a téli szünetre

Mit nézzünk meg a mozikban a gyerekekkel?Nincs karácsony Grincs nélkül

Játékidő: 90 perc

6+

Bemutató: december 6.

A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max Kifalva szomszédságában. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre fényesebb ünnepléssel. Amikor a Kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz a karácsony, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. Úgy dönt tehát, hogy Mikulásnak adja ki magát, sőt, terveihez csapdába ejt egy nyafka rénszarvast is, hogy legyen, aki húzza a szánját. Eközben Kifalván Cindy-Lou Ki a barátaival azt tervezi, hogy csapdába ejti a Mikulást, hogy megköszönhesse neki a sok segítséget, amit túlterhelt édesanyjának nyújt. Vajon sikerül Cindy-Lounak találkoznia a Mikulással? És vajon sikerül a Grincsnek egyszer s mindenkorra elnémítani a Kik karácsonyi jókedvét?

***

A népszerű gyerekfilm folytatása: Lengemesék 2.

Játékidő: 72 perc

Korhatár nélkül megtekinthető

Bemutató november 29.

A Lengemesék őszi-téli meséi várják most a legkisebbeket. Ősszel a Nádtengeren a költöző madarakat búcsúztatják. Az Afrika felé tartó fecskerajból az egyik fiatal fecske megbetegszik, Vilkó meg akarja gyógyítani. A Nádtenger lakóit a szomszédos tóban túlságosan elszaporodó patkányok is veszélyeztetik. A lengék kitakarítják és előkészítik téli szálláshelyüket, a szigeten álló vén fűzfa odvát. A tél beálltával pedig a Nádtenger lakóinak egy része is álomba szenderül, míg a lengék élvezik az évszak adta előnyöket és várják a tavaszi kikeletet. A 2017-ben nagy sikerrel bemutatott első rész után kerül a mozikba Berg Judit meseregényének egészestés folytatása. A Lengemesékben egy különleges lényekkel teli mesevilág tárul elénk, miközben izgulunk Füttyös Vilkó és barátai kalandjain, s olyan komoly kérdésekről is szó esik mint a becsület, bátorság, a tolerancia vagy az összefogás ereje.

***

A karácsonyi mentőakció

Játékidő: 100 perc

6+

Bemutató: november 29.

Közeleg a karácsony, ideje hát, hogy a Mikulás és segítői munkába álljanak. A nagyszakállú és manói gőzerővel dolgoznak azon, hogy minden ajándék időben ott legyen a fa alatt, ám a nagy munkában váratlan dolog történik, az összes kis manó, kiknek feladata az ajándékok összekészítése, lebetegszik. A mielőbbi gyógyulásukhoz közel 92 000 darab C-vitaminra van szükség, így a Mikulás kénytelen felkerekedni és szánjával a város felé venni az irányt, hogy mihamarabb beszerezze a vitaminokat. Miután kényszerleszállást kell végrehajtania Párizs forgalmas belvárosában, egy család siet a segítségére, hogy együtt sikerre vigyék a nagyszakállú küldetését és megmentsék a szeretet ünnepét.                                                                                                                           

***                                                                                                                                                                                                                    

Mary Poppins visszatér

Játékidő: 132 perc

6+

Bemutató: december 20.

A Mary Poppins visszatér a gazdasági válságtól sújtott, 1930-as évekbeli Londonban játszódik, 24 évvel az első rész után. Michael Banks három gyermekével és házvezetőnőjével, Ellennel még mindig a Cherry Tree Lane-en lakik, és abban a bankban dolgozik, melyben egykoron apja is. Jane Banks anyja nyomdokába lépve áll ki a munkavállalók jogaiért, miközben segítő kezet nyújt Michael családjának.  Miután Michaelt súlyos veszteség éri, a talányos dadus, Mary Poppins ismét felbukkan a életükben, és különleges varázsképességei, no meg a mindig vidám lámpagyújtogató, Jack segítségével segít a családnak ismét felfedezni az élet örömeit és csodáját.                                                                                                                                                                                                                                                                     

***

Cápi kapitány

Játékidő: 77 perc

6+

bemutató: december 27.

Cápi kapitány bár apró termetű, de kétsége sincs afelől, hogy ő a hét tenger leghatalmasabb hajós kapitánya. Mint minden vezetőnek, neki is szüksége van egy legénységre, így kerülhet a hajóra egy minden hájjal megkent tolvaj valamint egy hölgy is, aki a tengernagy lánya és apja elől menekül Cápi hajójára. Az admirális biztos benne, hogy a fiatal kapitány elrabolta kislányát, ezért hajtóvadászott indít ellene. Minden adott tehát egy kontinenseken átívelő fantasztikus kalandra!


A gyerekfilmeket játszó budapesti mozik listáját ezen a linken találjátok.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   2018. december 23.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!